Απίστευτη (ανεπιβεβαίωτη) πληροφορία για την πραγματική αιτία αναβολής της συνάντησης με την Τρόικα. Επαθαν δηλητηρίαση απο "βουλευτικά" παξιμαδάκια.




Η φήμη σέρνεται εδώ και κάποιες ώρες.

Ενώ δηλαδή όλα ήταν έτοιμα για την συνάντηση Στουρνάρα με την Τρόικα και ενώ η απόσταση που χώριζε τα δύο μέρη ήταν κάποια χιλιοστά (πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έλειπαν απο τον προυπολογισμό γύρω στα 2, 5 ευρώ) ξαφνικά κάποιος βουλευτής της ΝΔ (άγνωστο ποιός) προσήλθε στο Μαξίμου (που γινόταν η σχετική σύσκεψη προετοιμασίας) και δήλωσε ότι ήθελε να πάει τα συγχαρίκια στους τροικανούς στέλνοντάς τους παξιμαδάκια "δικής του παραγωγής" και επιπλέον προθυμοποιήθηκε να βάλει ο ίδιος προσωπικά τα 2.5 ευρώ που έλειπαν, "δέν έχω αλλά αφού είναι για την πατρίδα θα τα βρώ" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Προέτρεψε μάλιστα τους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν τα "δικής του παραγωγής" όπως χαρακτηριστικά δήλωνε, παξιμαδάκια του .

Ο Στουρνάρας φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά βγάζοντας απο τη τσέπη του και τρώγοντας ένα κομμάτι σούσι ενώ οι υπόλοιποι δήλωσαν όλοι ότι είχαν φάει και μάλιστα ο πρωθυπουργός είπε ότι ήταν "σκασμένος και δεν μπορούσε να βάλει τίποτα στο στόμα του".

Εν τούτοις όλοι συμφώνησαν με χαρά να στείλουν τα παξιμαδάκια στους τροικανούς.

Η συνέχεια παραμένει άγνωστη, εν τούτοις λίγο μετά ο Τόμσεν και οι άλλοι τροικανοί φέρονται να αρρώστησαν (είχαν τάση γιά έμετο, ήταν εμπύρετοι, και  "έβγαλαν τα σωθικά τους" φέρεται να δήλωσε άνθρωπος που είναι κοντά τους) σε σημείο που να ζητούν αναβολή της συνάντησης για "τουλάχιστον μία μέρα"  μέχρι να τους φύγει η γεύση απο το στόμα.

Η κατάσταση οπωσδήποτε φέρεται να είναι άβολη, η υπόθεση δείχνει να έχει έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά και δυστυχώς ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας (δυόμιση ευρώ δεν είναι πολλά θα βρισκόταν λύση) τώρα χρειάστηκε να αναβληθεί , ευτυχώς για λίγο.

ΥΓ Το παραπάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό, δηλαδή ότι διαβάζετε είναι φανταστικό, δεν ισχύει , είναι ψέματα. Δεν εχει δε πρόθεση να προσβάλει κανέναν απλά είναι σάτιρα.

Σχόλια