Η άποψη ότι "αυτή η ιστορία με το σκίτσο λέει περισσότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ απο όλες τις αναλύσεις" έχει βάση;





Φυσικά και έχει βάση.

Οι Συριζαίοι είναι κατά βάση κομμουνιστές απο εκεί προέρχονται , εκεί μεγάλωσαν εκεί είναι το DNA τους.

Οσοι νομίζουν ότι είναι τίποτα φιλελεύθεροι χαλβάδες που σκίζονται για την ελευθερία του ατόμου και άλλες τέτοιες παπάρες πλανώνται πλάνην οικτράν.

Θα πάθουν το σόκ που έπαθαν οι δεξιοί με τους πρασινοφρουρούς όταν συνειδητοποίησαν το μίσος με το οποίο τους αντιμετώπισαν όταν ήρθαν στα πράματα.



Για τον Τατσόπουλο μπορεί να πεί κανείς πολλά, ιδιαίτερα όσοι δεν τον καταλαβαίνουν (όπως φυσικά οι δεξιοί) , αλλά αν μη τι άλλο ο άνθρωπος κράτησε τις αρχές του και κυρίως το δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει το οποίο είναι φανερό ότι δεν το θυσιάζει για καμία σκοπιμότητα.

Η φράση του Βούτση "θα τα πούμε με τον Πέτρο" και η μοίρα του Τατσόπουλου μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξουν έμπρακτα ότι το σταλινικό παρελθόν δεν ξεχνιέται αλλά είναι πάντα εκεί.

Καταλήγοντας να πούμε ότι αν ο χαρακτηριστικός - αντιπροσωπευτικός τύπος του Ελληνα δεξιού είναι ο Τζαμτζής (καταλαβαίνετε)  τότε η φράση του Βούτση "θα τα πούμε κλπ" συνοψίζει το καμουφλαρισμένο  με δήθεν ευγένεια, δημοκρατικοτητα  και άνεση παρελθόν του χαρακτηριστικού Συριζαίου....




Σχόλια