Θα διαγραφεί απόψε ο Τέρενς Κουίκ; Θα πέσει στη (ζεστή) αγκαλιά της ΝΔ; (ανανέωση: Εκανε πίσω ο μπαγάσας ο Τέρενς)

 

Είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ολα δείχνουν έτοιμα γιαυτό.

Ο Καμμένος δήλωσε ότι δεν θα ανεχτεί προδότες, και ο Τέρενς - είναι  γνωστό - ότι στη ΝΔ αισθάνεται σαν στο σπίτι του, έχει φίλους νιώθει οικεία κλπ...

Σήμερα η νύχτα είναι γλυκιά κι αγαπησιάρικη, χειμώνας έρχεται, τα τζάκια δεν μπορούν ανάβουν ανεξέλεγκτα, τα πουλάκια κελαηδάνε, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεπεράσει κανείς έναν παλιό έρωτα και να ξεκινήσει έναν καινούργιο.

Εξάλλου τι αξία έχει η εξουδετέρωση της ΧΑ εάν οι Αν.ΕΛΛ. παραμείνουν εκεί που είναι.

Με τούτα και με κείνα και εφόσον το σχέδιο εξουδετέρωσης όλων των δεξιών κομμάτων (πλήν ΝΔ) πετύχει, πράμα καθόλου απίθανο, και με τον Τσίπρα έρμαιο της γερουσίας στο κόμμα του, βλέπουμε τον Σαμαρά κυρίαρχο στις επόμενες εκλογές.

Ολα αυτά  εφόσον βέβαια ο - λεγόμενος - τρίτος πόλος δεν ξεπεταχτεί ξαφνικά (σαν φελός απο τη σαμπάνια) και μαζέψει όλο το χαρτί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα αποφασίσουμε εσείς και εγώ αλλά αυτοί που κανονίζουν αυτές τις (πολο)ιστορίες, τις ιστορίες του πόλου ούτως ειπείν...


Ανανέωση 2.54μμ. Προφανώς αναβάλλεται το σενάριο που διαβάσατε πιό πάνω. Ο Τέρενς έκανε πίσω.



Τέρενς Κουίκ: «Θα ψηφίσω υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και κατά της κυβέρνησης»

Οτι υποστηρίζει αποκλειστικά και μόνο το συνεπές πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος.




Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και κατά της κυβέρνησης τάσσεται κατηγορηματικά με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τονίζει ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης, «γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον τελευταίο καιρό ζητούν επανειλημμένα εκλογές».«Ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ήταν σαφής όταν μίλησε για εκλογές στη Ζάκυνθο, όπου βρισκόμασταν σε περιοδεία» σημειώνει και εξηγεί: «Ψηφίζω 'ναι' στην πρόταση δυσπιστίας, γιατί υποστηριζω αποκλειστικά και μόνο το συνεπές πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν δέχομαι να ψηφίσω 'ναι' καθ' υπαγόρευση του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία δίνει το φιλί της ζωής για άλλους έξι μήνες στην κυβέρνηση, συσπειρώνοντας το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και επαναφέροντας στην τάξη βουλευτές της ΝΔ, που τις τελευταίες εβδομάδες εξέφραζαν δημόσια διαφωνίες για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με στόχο κυρίως τον Σημιτάνθρωπο Στουρνάρα. Εξάλλου αυτά είπα και χθες στην ομιλία στη Βουλή».
Από την πλευρά της η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με δήλωσή της, κάλεσε τους βουλευτές να «καταδικάσουν τις επιλογές της κυβέρνησης».
«Ο κάθε πραγματικός πατριώτης βουλευτής, που αγαπά αληθινά το ελληνικό έθνος και νοιάζεται ουσιαστικά για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του ελληνικού κράτους σήμερα με γνώμονα το φιλότιμο, την ευθύνη και την εντιμότητα, θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης στις επιλογές του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του» είπε η κ. Χρυσοβελώνη.
Πηγή: AMΠE

Να σημειώσουμε ότι λίγα λεπτά πρίν ο Καμμένος είχε κάνει τις εξής δηλώσεις.




Προειδοποιήσεις Καμμένου για τυχόν διαρροές από τους ΑΝΕΛ στην ψηφοφορία


Τη βεβαιότητα ότι δεν θα έχει διαρροές από την κοινοβουλευτική του ομάδα κατά την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που υπάρξουν διαφοροποιήσεις, θα γίνουν διαγραφές.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προδότες, δωσίλογοι και εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε στο ΑΠΕ.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν κάποιοι, απάντησε: «Αυτό που σας είπα, τα λέει όλα».

Σημειώνεται πως βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε στο ΑΠΕ την πεποίθηση ότι «θα έπρεπε να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να ερωτηθούν οι βουλευτές, πριν ληφθεί η απόφαση για την στάση του κόμματος στη Βουλή».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια