Αναλυτές μιλάνε για κωλοτούμπα Πούτιν στο θέμα της Συρίας και για λάθος ανάγνωση των τελευταίων δηλώσεών του. Θα στηρίξει επέμβαση στη Συρία, λένε.




Οπως γνωρίζουμε απο τις ειδήσεις ο Πούτιν έκανε σήμερα δηλώσεις όπου απειλούσε τους δυτικούς με αντίποινα εάν αυτοί επέμβουν στη Συρία.
Τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκαν αυτές οι δηλώσεις.
Σύμφωνα όμως με μιά άλλη ανάλυση των ίδιων δηλώσεων φαίνεται ότι έχουμε κωλοτούμπα Πούτιν ο οποίος απο την απόρριψη κάθε επέμβασης στη Συρία πέρασε στη θέση ότι θα μπορούσε να πεί το ναί "εάν αποδεικνυόταν η χρήση χημικών απο τον Ασαντ".
Η σχετική παραπληροφόρηση, λένε οι αναλυτές (σε Guardian κλπ), έγινε απο το Associated Press το οποίο πήρε την συνέντευξη και έβαλε το παραπλανητικό τίτλο "Ο Πούτιν προειδοποιεί την δύση σχετικά με τη Συρία" ενώ ο άνθρωπος έλεγε - για πρώτη φορά -  ότι θα δεχόταν επέμβαση.
Αρα σύμφωνα με αυτη τη νέα ανάγνωση ο Πούτιν θα πεί το ναί σε επέμβαση , δηλαδή θα δεχθεί να απομακρυνθεί ο Ασαντ απο την εξουσία , πιθανότατα όμως χωρίς αλλαγή του καθεστώτος.
Αρα στη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη έχουν αρχίσει να τα βρίσκουν, ο Πούτιν άρχισε τις κωλοτούμπες, επέμβαση θα γίνει , ο ΟΗΕ , η Ρωσία και οι υπόλοιποι θα πούν το ναί και αργότερα θα μάθουμε ποια ακριβώς είναι η τελική συμφωνία.
Πιθανότατα θα είναι απομάκρυνση του Ασαντ αλλά επιβίωση του καθεστώτος (στρατός, υπηρεσίες ασφαλείας κλπ) ώστε να μην πάθουν οι Αμερικανοί το ίδιο χουνέρι που έπαθαν στην Αίγυπτο ή στη Λιβύη όπου στην μία περίπτωση πήραν πάλι τον έλεγχο με πραξικόπημα ενώ στην άλλη τρέχουν και δεν φτάνουν....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέφτω απο τα σύννεφα. Τι λέτε ; Κωλοτούμπας ο μέγας ηγέτης , ο Φιλέλλην , ο σωτήρας μας , αυτός που θα μας χαρίσει την Πόλη και την Αγία Σοφία , ο ομόθρησκός μας που θα μας δάνειζε όσα λεφτά χρειαζόμασταν για να μην πέσουμε στα νύχια του ΔΝΤ (στο οποίο παρεπιμπτόντως παίζει σημαντικό ρόλο); Αποδεδειγμένα πρόκειται για κοτούλα περιοπής , κουτσαβάκι της πάλαι ποτέ Αθήνας , μάγκας του οπισθίου που μόλις τον ζορίσουν ξεχνάει τα πάντα και ανακρούει πρύμνα. Ακόμη μια απογοήτευση για νούμερα τύπου Καμμένου , Νικολόπουλου , Τσίπρα κλπ.