Πολύ θερμό προβλέπεται τό κλίμα στό συνέδριο τής ΝΔ. Αιτία; Τό 40%...

Ο επόμενος καβγάς θα είναι για την ποσόστωση

λένε στη Ρηγίλλης όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα επιτελεία τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη. Η τελευταία λένε ότι θέλει αν κατοχυρωθεί σαν «κυρία… 40%» και ότι θα απαιτήσει να της δοθούν αντίστοιχες θέσεις στα κομματικά όργανα ενόψει συνεδρίου. «Αυτά που ήξερε τα τελευταία χρόνια της ηγεσίας Καραμανλή να τα ξεχάσει» λένε όμως στην αντίπερα όχθη, εννοώντας προφανώς κάποια «χατίρια» που είχαν γίνει από την προηγούμενη ηγεσία, προκειμένου να μην υπάρχει εσωκομματική αναταραχή. Άρα, το κλίμα στο συνέδριο μπορεί να είναι «θερμό». .http://www.star.gr/index.php?ID=Paraskinia&Rec_ID=19119

Σχόλια

Ο χρήστης tania είπε…
Ο΄ΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΠΟΙΔΕΥΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΙΤΕ ΓΙΑΥΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ 2007 ΓΙΟΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ
Ο χρήστης Unknown είπε…
tania mou, ti na loustoume? otan tha erthei h wra, tha apofasisoume an tha psifisoume nea dimokratia h pasok h allo komma. Oute omada einai oute ypoxrewsi alla oute kai ameso symferon. H toulaxiston etsi tha eprepe.

Kai prin tis ekloges san laos apofasisame. Mas eipe o enas arxigos: 'lefta yparxoun' eipe kai o allos: 'krisimi dietia'.

To mynima mas htan ixiro.

Synepws h poreia tis xwras mas einai kathara dikh mas euthyni.

Oute o giwrgakis, oute o kwstakis oute antwnakis mas ftaine. oute kai oi diekdikiseis tis ntoroulas kai tou mpeni.

Apofasisame kai diataksame.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Δεν τεμαχίζονται, ούτε μοιράζονται, ούτε άλλες τέτοιες αηδίες.
Δηλαδή, ο Βενιζέλος που είχε πάρει 37% στις εσωκομματικές του πασόκ, μπορούσε να επιβάλλει να πάρουν οι δικοί του το 37% των θέσεων στο κόμμα; Οι οπαδοί της Θοδώρας δεν θα μάθουν ποτέ από πολιτική, μιά ζωή για θεσούλες και για ίντριγκες θα σκέπτονται;
Ο αρχηγός είναι ένας και είναι ο Αντώνης Σαμαράς και μόνο.
Το οργανόγραμμα το καθορίζει μόνο ο αρχηγός και και κανένας απλός στρατιώτης.
Αυτό δα έλειπε.
Ο σοφός λαός λέει ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.
Αυτά τα λάθη τακτικής έκανε ο Καραμανλής γι' αυτό είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και του κουνιόταν ο κάθε παρδαλός βουλευτής ή υπουργός.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά οι συνεχείς παλινωδίες του Γιωργάκη επιταχύνουν τις εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη διετία να βρεθούμε ξανά σε τροχιά νίκης.
Είναι δυνατόν να υποσκάψουμε τη συνοχή της παράταξης από τώρα;
Παιγνίδια τέλος.
Όποιου δεν του αρέσει να φύγει, να πάει αλλού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...