Από τόν ΟΤΕ τό πρόβλημα. Η ψηφοφορία γίνεται καί offline. Μαζική η προσέλευση...

Να ξεκαθαρίσουμε ότι το πρόβλημα με το online σύστημα αφορά στόν ΟΤΕ και όχι στήν Νέα Δημοκρατία ή τήν εταιρεία πού έχει αναλάβει τήν οργάνωση τής online ψηφοφορίας...
Ενας server τού ΟΤΕ έπεσε και κατέρρευσε τό σύστημα...
Σέ λίγο θα το φτιάξουν...
Ομως η ψηφοφορία μπορεί να γίνει και χειροποίητα....
Υπάρχει δηλαδή εναλλακτικό σχέδιο...

Δέν θα υπάρξει δηλαδή πρόβλημα ούτως ή άλλως...
Να σημειωθεί ότι με την οργάνωση τού τρόπου ψηφοφορίας συμφώνησαν όλοι οι υποψήφιοι....
Πάντως ο κόσμος είναι πολύς, αυτό είναι πολύ θετικό, διαψεύδει όσους πίστευαν ότι ο κόσμος τής ΝΔ δέν είναι πολιτικοποιημένος, καί μάλλον αυτή είναι και η αιτία τής κατάρρευσης...
Ο κόσμος δέν πρέπει να αποθαρυνθεί απο το να πάει στήν ψηφοφορία...
Τό πρόβλημα είναι προσωρινό και θα λυθεί σύντομα...
Επαναλαμβάνουμε ότι το πρόβλημα είναι απο τον ΟΤΕ....
Υπερβολικές καί συγκινησιακές οι δηλώσεις Ψωμιάδη...

Διαβάζουμε στήν Ναυτεμπορική...
Δεν ψήφισε την ώρα που είχε προγραμματίσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς υπήρξε πρόβλημα στο οn line σύστημα υποστήριξης της διαδικασίας. Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, όπου θα επιστρέψει αργότερα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, άφησε αιχμές για υπονόμευση της υποψηφιότητάς του.

«Καταγγέλλω τραμπουκισμούς, υπάρχουν εγκάθετοι που λένε μην ψηφίσετε Ψωμιάδη, υπάρχουν μπράβοι που εγκλωβίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να διεξαχθούν οι εκλογές με διαφάνεια», τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Αύριο θα μιλήσω και αλοίμονό τους».

«Προσπάθησα εδώ και 1,5 μήνα να μείνω μακριά από αιχμές και από την εμπόλεμη ζώνη, μίλησα για ενότητα», είπε μεταξύ άλλων . Συμπλήρωσε ακόμα ότι ήταν «ο μοναδικός που μίλησε στην ψυχή του ξεχασμένου νεοδημοκράτη».

Σχόλια