Εάν οι δημοσκοπήσεις τόν Φεβρουάριο δείχνουν ότι η χώρα πάει κατά διαόλου, καί βέβαια η ΝΔ θα πρέπει νά παρέμβει τον Μάρτιο στήν εκλογή τού Προέδρου..

Επειδή η δημοσκοπική διαφορά έχει πλέον αποθρασύνει κάποιους καί επειδή μερικοί νομίζουν ότι πλέον όλα επιτρέπονται κάποιοι θα πρέπει να βρούν καί λίγο θάρρος και να πούν τα αυτονόητα....

Εάν δηλαδή τό πασόκ μέχρι τον πχ τον Δεκέμβριο έχει βυθίσει τη χώρα με τον δανεισμό, εάν η οικονομία πηγαίνει κατά διαόλου, εάν στά εθνικά θέματα η χωρα έχει πρόβλημα καί τέλος εάν - μέσω τών δημοσκοπήσεων - ο κόσμος δείξει ότι έχει αντιληφθεί πού έμπλεξε , εάν όλα αυτά συμβούν είναι ποτέ δυνατόν η ΝΔ να μείνει αδιάφορη?
Θα ήταν ποτέ δυνατόν να μήν παρέμβει μέσω της διαδικασίας εκλογής Προέδρου?
Μήπως έχουμε αρχίσει να τα χάνουμε?
Διότι εντάξει, άλλο να χάσεις μία εκλογή καί άλλο να αφήσεις τη χώρα να διασυρθεί....
Τα ίδια τής δεκαετίας τού 80 θα έχουμε?
30 χρόνια μετά?
Πού μιά διαλυμένη ΝΔ επέτρεψε στό πασόκ να διαλύσει τή χώρα?
ΥΓ Αλήθεια γιατί τη έπεσαν τόσο άσχημα τα ΜΜΕ σέ όσους λένε αυτήν την αυτονόητη άποψη?
Τί φοβούνται και προσπαθούν να την κάψουν απο τώρα?
Οτι θα ισχύσει ακέραια?
Οτί μέχρι τον Δεκέμβριο ο κόσμος θα έχει αντιληφθεί?
Οτι μέσα σε λίγους μήνες όλα θα είναι αλλιώς?
ΥΓ2. Αυτές οι αυτονόητες διαπιστώσεις θα πρέπει να ειπωθούν ξεκάθαρα, όχι με διαρροές και μισόλογα. Τί φοβούνται στή ΝΔ, ότι θα τούς κάνουν ντά τα ξεπουλημένα ΜΜΕ?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιές δημοσκοπήσεις θα πούν ότι η χώρα πάει κατά διαόλου;
Δεν κατάλαβα.
Οι δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα στο Έθνος και το Πρώτο Ψέμα ή οι δημοσκοπήσεις του Φαναρά στον Αντένα και της GPO στο Μega;
Να μην ξεχνάμε ότι τα κανάλια και οι εφημερίδες δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να κάνουν την τρίχα-τριχιά εναντίον της ΝΔ.
Έχουν επίσης τη δυνατότητα να θάβουν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν σε βάρος της κοινωνίας, εφόσον αυτό τους συμφέρει.
Θυμήσου πχ πως θάφτηκε (επί Σημίτη) από τους νταβατζήδες το απίστευτο σκάνδαλο με το ομόλογο των δεκάδων δισ ευρώ με τις 18 τράμπες το 2002.
Θυμήσου που όλοι ξέραμε ότι γίνονται τρελλά μαγειρέματα με τα ελλείμματα των προϋπολογισμών μεταξύ 2000-2004 αλλά τα κανάλια μούγκα στη στρούγκα, ο απλός λαός δεν είχε ιδέα.
Να μην έχουμε αυταπάτες.
Βιώνουμε τη μαύρη εποχή της τηλεοπτικής δικτατορίας.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Wolf τι έγινε λογοκρισία έχουμε; Η εντολή ήρθε από πάνω ή την αποφάσισες εσύ;
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Πρώτα πρώτα θα πρέπει η ΝΔ να πάρει στις εκλογές 121 έδρες. Δεν τα γράφω ξανά τα άλλα γιατί θα μου κόψεις το μήνυμα όπω έκανε με το άλλο.
Ο χρήστης sapphire είπε…
Ό,τι και να γίνει wolf τα ΜΜΕ που κατά 95% στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσουν να δειχτεί άσχημη εικόνα για το ΠΑΣΟΚ!σε καμία περίπτωση!κι ο κόσμος να πεινάει τι μια θα κατηγορούν την κακιά δεξιά την άλλη κάποιον άλλον,πάντως ο υπηρέτης τους ο Γιώργος Παπανδρέου πάντα θα παρουσιάζεται ως ο άψοφος ηγέτης που αν μη τι άλλο κάνει γιγαντιαίες προσπάθειες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλτατε Wolf.
Ορισμένες διορθώσεις και παρατηρήσεις.

1ο. Γράφεις, “...η δημοσκοπική διαφορά έχει πλέον αποθρασύνει κάποιους...”. Όχι η δημοσκοπική διαφορά, αλλά Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ (φυσικά, των μιντιαρχών και έντυπων νταβατζήδων, με τα κοκδυλοφόρα και τηλεοπτικά βαποράκια τους).
2ο. Δε θα χρειασθεί να γίνει χρήση της Συνταγματικής πρόνοιας για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αν τελικά βγουν πρώτο κόμμα και αν τελικά αποκτήσουν ισχνή αυτοδυναμία (δύο προϋποθέσεις), θα πέσουν από μόνοι τους.
3ο. Το ’93 αναφέρθηκε ως ΝΔημοκρατική παρένθεση. Ε λοιπόν το ’09 θα είναι μια πασοκική παρένθεση