Τό τραγούδι μέ τίς τσούλες βασίζεται σέ αληθινή ιστορία. Είναι η ιστορία τής στιχουργού Μ. Κοντοβά, τού φίλου της καί μιάς τηλεπαρουσιάστριας....


«Μπορείς απόψε να βγεις με όλες τις τσούλες της γης. Στην πυρά, στην πυρά με τις ξενέρωτες». Μπορεί εσύ να κοροϊδεύεις το τραγούδι και να γελάς με τον στίχο κάθε φορά που τον ακούς (αυτή το ύφος που παίρνεις, τάχα μου στεναχωρημένος για το που βαδίζει το ελληνικό τραγούδι με τσακίζει), όμως έχε υπόψη σου ότι αυτό κρύβει πίσω του μία συγκινητική ιστορία. Για την ακρίβεια μία... ιστορία μου, αμαρτία μου».
Η Μυρτώ Κοντοβά - όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα»- δεν έγραψε στα κουτουρού το τραγούδι και οι «τσούλες» που εσύ γελάς και άλλοι κοκκινίζουν, φαίνεται ότι σημαίνουν κάτι. Στην ιστορία αυτή, λοιπόν, πρωταγωνίστρια είναι η στιχουργός, Μυρτώ Κοντοβά, ο πρώην αγαπημένος της και η νυν αγαπημένη εκείνου, που είναι γνωστή τηλέ- παρουσιάστρια. Πολύ γνωστή, που τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια (βαριέμαι να υπολογίσω τα χρόνια) μάς έχει απασχολήσει αρκετά, για τα επαγγελματικά της κυρίως. Και τα προσωπικά της δε λέω, μάς απασχόλησαν, αφού πολλές φορές την βλέπαμε πρωτοσέλιδο με «νέους έρωτες» (που λέει και η Κοντοβά) που της χρέωναν τα περιοδικά.
Ωστόσο, η εν λόγω παρουσιάστρια βρήκε τον μεγάλο, δυνατό, μοναδικό και νέο έρωτα στο πρόσωπο του παλιού της Κοντοβά. Όχι, δεν τον έκλεψε, αν αυτό αναρωτιέσαι. Η στιχουργός και ο νεαρός είχαν χωρίσει προτού εκείνος ερωτευθεί την παρουσιάστρια. Τέλος πάντων, η Κοντοβά και ο νεαρός για αρκετό καιρό έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και μάλιστα συγκατοικούσαν. Απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, διότι εκείνος δεν είναι του χώρου και γενικά είναι πολύ ντροπαλό παιδί.
Ωστόσο, η σχέση τους έλαβε τέλος, όταν - σύμφωνα με το δημοσίευμα - η στιχουργός ήθελε να το πάνε πιο σοβαρά, αλλά εκείνος όχι. Ο νεαρός μετά τον χωρισμό, το έριξε στο διάβασμα και τις σπουδές του (τότε ήταν τόσο νεαρός, τώρα πρέπει να πιάνει τα 30), ενώ πήγε στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί, έμεινε αρκετό καιρό κι όταν επέστρεψε με το καλό στην Ελλάδα γνώρισε μέσω φίλων του την παρουσιάστρια.
Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος, αν και είχε δει ο ένας τον άλλον μέσα από φωτογραφίες των κοινών τους φίλων, οι οποίοι είχαν βαλθεί να τους κάνουν «προξενιό». Κι αυτό, όπως έδειξε η συνέχεια, πέτυχε. Για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι μένει μαζί (από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης του) και θεωρείται από τα πλέον αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Σνιφ, σνιφ. Αμ το άλλο; Ο νεαρός, εκεί που με Κοντοβά δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, τώρα θα τον δεις από εκδηλώσεις μέχρι πάρτι, να συνοδεύει πάντα την καλή του.
Είναι μετά να μην γράφει... «Βγες μπροστά, δυνατά για νέους έρωτες». Για να μην αδικούμε, όμως, το παιδί, η νυν αγαπημένη είναι σαφώς πιο δημοφιλής και γνωστή από την πρώην και δύσκολα μπορεί να κρυφτεί από τον φακό. Τέλος πάντων, αυτή είναι πάνω κάτω η ιστορία του τραγουδιού και ακόμη κι αν εσύ γελάς με το στίχο, αυτός είναι ένας τρόπος να εκφράσει μία γυναίκα τον πόνο της για μία σχέση που τελείωσε άδοξα. Και να σου πω; Τώρα, που ξέρω την ιστορία, θα βάζω πολύ πάθος όταν θα άδω το τραγούδι. Θα ξελαρυγγιαστώ λέμε.....http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=2907788&tag=11921

Σχόλια