Υπάρχει ή όχι θέμα δεοντολογίας μέ τό in.gr; Ο τίτλος τού πρωτοσέλιδού του διαψεύδεται απο έρευνα κοινής γνώμης πού περιέχεται στό άρθρο!!!!!

Δείτε πώς παρουσιάζει τό πρώτο σέ επισκεψιμότητα ελληνικό πόρταλ τό πρωτοσέλιδό του...
Πρωτοσέλιδο ειδήσεων...
 ΑφιερώματαΦωτορεπορτάζΠερίπτεροΒιντεοθήκη
Η κρίσιμη αναμέτρηση

Χωρίς χαμένους και κερδισμένους το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών


Χωρίς σημαντικές ειδήσεις και χωρίς κάποιον πολιτικό αρχηγό ξεκάθαρα ηττημένο ή κερδισμένο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση εν όψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου. 
http://www.in.gr/news/Reviews/Review598581/assets/ok.gif Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους πολιτικούς αρχηγούς
http://www.in.gr/news/opinions/images/icon.gif Διαβάστε τις απόψεις των αναγνωστών
Καί ρωτάμε ...Υπάρχει ή όχι θέμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεδομένου ότι η έρευνα πού περιέχει τό άρθρο (κρυμμένη όμως μέ λίνκ) διαψεύδει τόν τίτλο του?
Σημειώστε ότι η ώρα πού κάναμε τό copy-paste είναι 1.25πμ...
Η δέ έρευνα αναρτήθηκε στό site από τίς 00.06πμ...
Προσέξτε ότι ο τίτλος δέν είναι ουδέτερος πχ Ολοκληρώθηκε τό ντιμπέιτ κλπ....
Ο τίτλος δίνει τήν είδηση (πού τελικά δέν είναι είδηση αλλά άποψη τού συγγραφέα) καί πού μάλιστα αυτή η άποψη έρχεται σέ αντίθεση μέ τήν ίδια τήν είδηση....
Περιμέναμε τό in.gr λίγο πιό αντικειμενικό....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημερα...απορω πως περιμενες αγαπητε wolf αντικειμενικη αποψη απο τό in.gr...και βεβαια υπαρχει θεμα δεοντολογιας ..οχι μονο σ'αυτο το αρθρο..γι'αυτο επαψε πολυς κοσμος να το διαβαζει..αλλωστε το "εναυσμα"το εδωσε το ΜΕΓΚΑ με την ..."εμπεριστατωμενη" αναλυση του Τσιμα,ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ..και ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με το in.gr...
Απορω γιατι ειναι τοσο σιγουροι αυτοι οτι ο κοσμος δεν εχει αποψη και μας πασσαρουν τη δικη τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;