Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Βενιζέλος, Λοβέρδος αποστασιοποιημένοι. Ραγκούσης, Γερουλάνος θα πληρώσουν τή νύφη. Κάθετα αντίθετος ο Λαλιώτης.


Εντύπωση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η διακριτική στάση που κρατά από τα προεκλογικά δρώμενα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κάποιοι λένε ότι ο πρώην υπουργός είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Παπανδρέου έχει αποφασίσει να λειτουργεί και να αποφασίζει με μια κλειστή ομάδα. Πέραν του Βενιζέλου αισθητή έχει γίνει και η απουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr επέστρεψε χθες από το Όσλο. Η μείωση της διαφοράς που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις είναι αλήθεια ότι έχει φέρει τα πρώτα σύννεφα πάνω από την Ιπποκράτους. Τα περισσότερα βέλη δέχονται οι Γιάννης Ραγκούσης και Πάνος Γερουλάνος, οι οποίοι είχαν και την ευθύνη της διαφημιστικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ. Οι πρωτοκλασάτοι θεωρούν ότι ήταν τραγικό λάθος που δεν απάντησαν στα «παπαγαλάκια της Ν.Δ.». Όπως, και γεγονός ότι επέλεξαν να στηρίξουν την καμπάνια στον Παπανδρέου, που δεν είναι και το πλέον δυνατό χαρτί του ΠΑΣΟΚ.
ΑΞΙΖΕΙ: Κάθετα αντίθετος με την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται και ο Κώστας Λαλιώτης.http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/γκρίνια-και-απουσίες-πρωτοκλασάτων-στο-πασοκ
ΣΣ Ο κόσμος παραμένει απληροφόρητος γιά τόν χαμό πού γίνεται στό ΠΑΣΟΚ.
Τά ΜΜΕ βέβαια δέν γράφουν τίποτα....
Η αλήθεια ποιά είναι?
Οταν λέει ο Παπανδρέου "αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" δέν είναι σχήμα λόγου....
Κυριολεκτεί...
Εννοεί φυσικά τόν εαυτό του....
Τό βράδυ τής 7ης Ιουνίου θά έχουμε νταούλια....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μετά... ξυπνήσατε!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσο παπαγαλακι μπορει να εισαι; Το τσεκ ερχεται απο Ρηγιλλης η στο στελνει ο Αντωναρος στο σπιτι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf
Άρχισες να μιλάς σωστά!!!
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι ΝΔκράτες. Στο χέρι τους είναι να τινάξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ στον αέρα. Οι νταβατζήδες θα καταστραφούν από τον ΝΔκράτη μόνο αν δώσει δύναμη στον Καραμανλή.
Εκεί είναι όλο το παιχνίδι!
Ο χρήστης Ethnikofrones είπε…
Και γαλαζια παπαγαλακια λοιπον . με χαρα δηλωνω οτι είμαι ενα.

Το πράσινο αλλωστε εινα το χρωμα του κακού.