Επειδή υπάρχει κρίση θά προσπαθήσουμε νά περικόψουμε κάποιες σπατάλες, παράνομα επιδόματα κλπ. Τό ξεφτιλισμένο Ελληνικό κράτος έχει θράσος...


Στο σκέλος των δαπανών ο υπουργός δήλωσε ότι «έχουν καταγραφεί όλες οι ελαστικές δαπάνες που θα περικοπούν κατά 10%». Το συνολικό κονδύλι -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να ξεπεράσει τελικά τα 500 εκατ. ευρώ και να προσεγγίσει τα 600 εκατ. ευρώ. Περιθώρια υπάρχουν και στις ανελαστικές δαπάνες. Θα ελεγχθούν επιδόματα που παρανόμως απολαμβάνουν διάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ ταυτόχρονα θα ελεγχθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στο Δημόσιο. Εντός της εβδομάδας θα εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση που θα ορίζει τα νέα όρια των πιστώσεων ανά υπουργείο και κωδικό. Επίσης, ο κ. Παπαθανασίου υποστήριξε ότι «έχει αποφασισθεί η μείωση κατά 10% όλων των συμβάσεων έργου», ενώ συμπλήρωσε ότι έχει ήδη «ξεκινήσει η διαδικασία για τη δημιουργία ενός κέντρου για την πληρωμή όλων των δημοσίων υπαλλήλων».  (καθημερινή).
Σ.Σ. Ολοι αυτοί πού κυκλοφορούν με κρατικά αυτοκίνητα και οδηγό τα οποία πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι δέν είναι σπατάλη? Οι διάφορες υπηρεσίες σφραγίδες δέν είναι σπατάλη? Τό Ελληνικό κράτος έχει θράσος. Βασικά αυτό πού λέει είναι ότι τώρα επειδή υπάρχει κρίση θα κοιτάξουμε να κόψουμε κάποιες σπατάλες...Να μην δίνουμε παράνομα επιδόματα (????). Μάλλον έχουμε χάσει τή μπάλα...Μπορεί τό Ελληνικό κράτος να μάς μιλήσει συγκεκριμένα γιά κάποιες σπατάλες? Ποιές είναι ? Οι καφέδες στα υπουργεία είναι σπατάλες πχ? 
Τά επιδόματα απο συμμετοχή σέ 5 και 6 επιτροπές είναι σπατάλες?
Αλλά ο Ελληνικός λαός κοιτάει να τσακώνεται για τα κομματικά (εννοείται ότι γαλάζιοι καί πράσινοι αγκαλιασμένοι τρώνε όλοι μαζί ανεξαρτήτως ποιός κυβερνάει) αντί να τούς κράξει τόσο ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά. 
Εμείς μιά απλή ερώτηση έχουμε.
Μέχρι τώρα (πού δέν υπήρχε κρίση) όλες αυτές οι "σπατάλες" γιατί υπήρχαν?
Ποιές είναι?
Μπορούν να μας τις πούν και εμάς αναλυτικά να τις μάθουμε?
Στό κάτω -κάτω είναι σπατάλες με δικά μας λεφτά....

Σχόλια