Ο Καρατζαφέρης "τήν πέφτει" στή Ντόρα. Τό Βήμα δέν λέει όχι ...


Ποιος άλλος θα μπορούσε να συναγωνιστεί το διάσημο, πλατύ μειδίαμα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αν όχι ο αδελφός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης; Βεβαίως η υπουργός Εξωτερικών παραμένει ασυναγώνιστη. Και να σκεφτείτε ότι λίγο πριν από το ενσταντανέ που δημοσιεύω ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε επιχειρήσει να της κόψει το χαμόγελο, χαρακτηρίζοντας, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, την εξωτερική πολιτική της «light». Εκείνη, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πτοήθηκε. Φόρεσε το πιο light χαμόγελό της και συνέχισε... Συνεπικουρούμενη από τον χαμογελαστό αδελφό της. Ευτυχισμένοι μαζί. (απο το Βήμα).
---------------------------------------------
Η Καθημερινή από τήν άλλη δημοσιεύει τον επίμαχο διάλογο Καρατζαφέρη -Ντόρας.
Αντιθέτως ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε λάθος ότι δεν ζητήσαμε την έκδοση του Ολγκάτς, πιστοί στα όσα επιθυμούν οι Αμερικανοί, ζητώντας παράλληλα από την υπουργό, «να πει μια κουβέντα στην κ. Χίλαρι Κλίντον, την οποία πασχίζει να συναντήσει». Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Ντόρα Μπακογιάννη: Στη δική μας υπεύθυνη θέση παραθέτετε μεγάλα λόγια, φωνές και λογοπαίγνια που δεν μπορούν να καλύψουν την επιπολαιότητα του λαϊκισμού και του εντυπωσιασμού που επιχειρείτε.
Γιώργος Καρατζαφέρης: Κάνουμε υπεύθυνη αντιπολίτευση κι εσείς ανεύθυνη διακυβέρνηση. Μπορεί να πείσατε κάποιους ότι είστε εν δυνάμει πρωθυπουργός, αλλά δεν πείθετε τον λαό για την υπευθυνότητα και σοβαρότητά σας.
Ντόρα Μπακογιάννη: Η χώρα έχει κυβέρνηση και πρωθυπουργό. Εσείς ελεύθερα μπορείτε να λασπολογείτε.
Γιώργος Καρατζαφέρης: Εμείς δεν υπονομεύουμε τον πρωθυπουργό, άλλοι το πράττουν και το ξέρει.

Σχόλια