Η αρμόδια επίτροπος πού μιλάει γιά παράνομες επιδοτήσεις να πάει νά πλύνει κάνα πιάτο. Αει σταδιάλα πρωί -πρωί άμα λάχει ναούμ...


Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ό,τι αφορά τα 500 εκατ. ευρώ που εξαγγέλθηκαν για τους αγρότες, παρείχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης.
Ο υπουργός είπε ότι οι ενισχύσεις που ανακοινώθηκαν είναι απολύτως σύννομες κοινοτικά και αφορούν ζημιές, ποσοστικές και ποιοτικές.
Ο κ. Χατζηγάκης είπε ότι προσπάθησε ήδη να επικοινωνήσει με την αρμόδια επίτροπο προκειμένου να την ενημερώσει, αλλά αυτό δεν ήταν άμεσα εφικτό http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=980431&lngDtrID=244
Σ.Σ. Αυτή η κότα η αρμόδια επίτροπος να πάει να πλύνει κανα πιάτο στό σπίτι της. Ορίστε μας. Εβγαλαν γλώσσα και μιλάνε καί οι Ευρωπαίοι τώρα.
Μαζεύτηκαν όλες οι αδελφές στίς Βρυξέλες καί πουλάνε μούρη.
Ο υπουργός μας το είπε καθαρά.
Ποσοτικές και ποιοτικές ζημιές.
Επειδή η παραγωγή φέτος είναι καλή?
Τί σημασία έχει αυτό?
Ξέρουν αυτοί τι θα πεί ποιοτική ζημιά?
Κάθεται η περήφανη αγροτιά και παίζει πρέφα οκ?
Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό και ο Αλβανός από το χωράφι ρωτάει πόσο να ποτίσει.
Ο αγρότης χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του και χάνει τήν παρτίδα.
Αυτό δηλαδή δέν είναι ποιοτική ζημιά?
Δέν πρέπει να αποζημιωθεί?
Αλλά βέβαια...
Η αρμόδια επίτροπος όταν έρχεται εδώ το καλοκαίρι για μπάνια αλλού έχει το νού της...
Αντε πρωί-πρωί...
Λίγα μέ τήν Ελλάδα...
ΥΓ Λίγο χιούμορ δέν βλάπτει. Εννοείται ότι όλοι έχουμε επαφή με τούς αγρότες , ξέρουμε τί τραβάνε είμαστε υπερ τών επιδοτήσεων καί μακάρι να μπορούσε η κυβέρνηση να τούς δώσει και άλλα.

Σχόλια