Ε, όχι ρε παιδιά. Χτύπησε και ο Τόνι Μπλέρ γκόμενα ;;;

....Ως επικεφαλής του ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε τη Ρουθ Τέρνερ, την 38χρονη γοητευτική στενή σύμβουλό του στην Ντάουνινγκ Στριτ, που το 2007 αποχωρίστηκε «με βαθιά λύπη» μετά την εμπλοκή της στο πολύκροτο σκάνδαλο δωρεών στο Εργατικό Κόμμα από μεγαλοεπιχειρηματίες αντί εδρών στη Βουλή των Λόρδων.
Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ακόμη «απόλυτη εμπιστοσύνη» στην Τέρνερ, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία. Κι εκείνη επιβεβαιώνει πόσο στενή παραμένει η σχέση τους, δηλώνοντας ανοιχτά πως γνωρίζει τον Τόνι Μπλερ σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να προβλέψει και ποιο κοστούμι θα φορέσει.
«Μήπως η σειρά διαλέξεων του κ. Μπλερ στο Γέιλ είναι, λοιπόν, το “ευχαριστήριο” δώρο» του Ντένις Τέρνερ, καθηγητή Θεολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο, προς τον πρώην πρωθυπουργό “με το αζημίωτο φυσικά” για την επαγγελματική αποκατάσταση της κόρης του;», θέτει απερίφραστα το ερώτημα η «Daily Mail»....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Aρωμα» σκανδάλων ακολουθεί τον Τόνι Μπλερ και μετά την απομάκρυνσή του από την Ντάουνινγκ Στριτ. Διαπλοκή συμφερόντων με πιθανή ροζ πτυχή οσμίζονται τα «λαγωνικά» του βρετανικού Τύπου στους δεσμούς του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού με το Γέιλ, τη σέξι συνεργάτιδά του Ρουθ Τέρνερ και τον πατέρα της, που τυγχάνει καθηγητής στο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Η είδηση ότι ο πολυπράγμων Μπλερ, εκπρόσωπος του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή, μεταξύ άλλων, σήμερα, άρχισε να παραδίδει και μαθήματα περί πίστης και παγκοσμιοποίησης σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου δεν πέρασε απαρατήρητη στη Γηραιά Αλβιώνα.

Σκαλίζοντας την υπόθεση η εφημερίδα «Daily Mail» ανακάλυψε ότι σε αντάλλαγμα το Γέιλ χρηματοδότησε με 130.000 ευρώ το Ιδρυμα Πίστης Τόνι Μπλερ (σκοπός του είναι η προαγωγή της κατανόησης μεταξύ των θρησκειών) και πρόσφερε ένα κτίριο για να στεγαστεί το αμερικανικό παράρτημά του.

«Απόλυτη εμπιστοσύνη»
Ως επικεφαλής του ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε τη Ρουθ Τέρνερ, την 38χρονη γοητευτική στενή σύμβουλό του στην Ντάουνινγκ Στριτ, που το 2007 αποχωρίστηκε «με βαθιά λύπη» μετά την εμπλοκή της στο πολύκροτο σκάνδαλο δωρεών στο Εργατικό Κόμμα από μεγαλοεπιχειρηματίες αντί εδρών στη Βουλή των Λόρδων.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ακόμη «απόλυτη εμπιστοσύνη» στην Τέρνερ, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία. Κι εκείνη επιβεβαιώνει πόσο στενή παραμένει η σχέση τους, δηλώνοντας ανοιχτά πως γνωρίζει τον Τόνι Μπλερ σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να προβλέψει και ποιο κοστούμι θα φορέσει.
«Μήπως η σειρά διαλέξεων του κ. Μπλερ στο Γέιλ είναι, λοιπόν, το “ευχαριστήριο” δώρο» του Ντένις Τέρνερ, καθηγητή Θεολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο, προς τον πρώην πρωθυπουργό “με το αζημίωτο φυσικά” για την επαγγελματική αποκατάσταση της κόρης του;», θέτει απερίφραστα το ερώτημα η «Daily Mail».

Ο καθηγητής Τέρνερ δεν είναι τυχαίος. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ήρωας μυθιστορήματος. Από «μαρξιστής» του Καθολικισμού, όπως συστηνόταν κάποτε, έγινε μέλος της αμφιλεγόμενης Opus Dei. Πριν από χρόνια, εγκατέλειψε την οργάνωση υπό τις απειλές ότι θα χάσει την ψυχή του, όπως έχει δηλώσει, διαφωνώντας με την «ψυχολογική καταπίεση που ασκείται στα μέλη της».
Ο καθηγητής Τέρνερ έχει απόψεις και πειθώ, όσο και η δυναμική θυγατέρα του.

Στο Λονδίνο οι «κακές γλώσσες» λένε πως η Ρουθ Τέρνερ επηρέασε τον Τόνι Μπλερ να εγκαταλείψει πριν από δύο χρόνια την Αγγλικανική Εκκλησία για την Καθολική, πιθανότατα όσο και η σύζυγός του.

Οι πλέον «κακεντρεχείς» συμπληρώνουν πως η σέξι και έξυπνη Ρουθ Τέρνερ ήταν πάντα μεταξύ των «βασικών υπόπτων» στη φημολογία ότι ο Μπλερ φλερτάρει με γοητευτικές συνεργάτιδές του.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=69298
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf, κάνε μας σε παρακαλώ κανένα σχόλιο για τον παπάρα βουλευτή του ΞΥΡΙΖΑ που ξεστόμισε διάφορα ασύληπτα για τη 17Ν