Ολα πάνε καλύτερα γιά τόν ΟΤΕ. Ξέφυγε από τα νύχια τών συνδικαλιστών. Η Ελλάδα έχει τηλέφωνα καί ο ΟΤΕ κέρδη.


Σε «buy» από «neutral» αναβάθμισε τον ΟΤΕ [OTEr.AT] η Merrill Lynch διατηρώντας την τιμή - στόχο για τη μετοχή του στα 14 ευρώ.
Ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι η στάση του αυτή υπαγορεύεται από τους σημαντικούς βραχυπρόθεσμους καταλύτες, όπως η ανακοίνωση σχετικά με τα δύο προγράμματα εθελουσίας εξόδου, οι συνέργειες από την ανάληψη του ελέγχου από την Deutsche Telekom η ολοκλήρωση της πώλησης της Cosmofon σε τιμή πάνω από τους πολλαπλασιαστές της αγοράς.
Η Merrill Lynch προσθέτει ότι το ρίσκο όσον αφορά τις επενδύσεις του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις οπτικές ίνες αντισταθμίζεται από την αύξηση κατά 6% των προβλέψεων για τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) για το 2010.(Ναυτεμπορική)
Σ.Σ. Ο ΟΤΕ πλέον προσφέρει εντός Ελλάδος καλές και φθηνές υπηρεσίες, δέν κάνει απεργίες καί ξέρεις ότι το τηλέφωνό σου δουλεύει. Επίσης στα μαγαζιά τού ΟΤΕ είναι ευγενέστατοι και "κάνουν τούμπες" όταν μπαίνεις για να αφήσεις τα ωραία σου ευρώ. Επίσης η μπίζνα ΟΤΕ πάει καλά και βγάζει κέρδη. Θαύμα!!!

Σχόλια