Πάνε να μάς πούνε οι ξενέρωτοι οι Ευρωπαίοι ότι οι επιδοτήσεις στούς αγρότες είναι παράνομες. Ομως, όταν αυτοί πήγαιναν εμείς ερχόμασταν.



Βγήκαν κάτι Ευρωπαίοι ξενέρωτοι ανήλιαγοι , κάτι αδελφές στις Βρυξέλλες και ψελλίζουν ότι τα 500 μύρια στήν περήφανη ελληνική αγροτιά είναι παράνομα.
Κανονικά δέν αξίζει ούτε να σχολούμαστε ...
Απλά τούς θυμίζουμε ότι όταν αυτοί τρώγανε μπανάνες στα δένδρα εμείς παίρναμε μίζες για να ολοκληρώσουμε τον Παρθενώνα.Οταν αυτοί μαθαίνανε τις αγροτικές επιδοτήσεις εμείς πηγαίναμε με τά Ντάτσουν κάθε βράδυ στόν Τερλέγκα.
Ξέρουν αυτοί τον Τερλέγκα?
Οταν αυτοί κάνανε σέξ με τις γυναίκες τους (μπλιάχ) εμείς είχαμε τίς δίμετρες Ρωσίδες στήν καρότσα τού τρακτέρ.
Και εν τέλει όταν αυτοί μαθαίνανε τί είναι μίζα εμείς είχαμε 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ στήν κυβέρνηση.
Σε τα μάς ρε...
Α, ρε από δώ , ναούμ...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέστα μεγάλε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι λάθος ν΄ακούγεται ότι οι αγροτικές επιδοτήσεις θα σταματήσουν και μάλιστα από υπεύθυνα χείλη. Δεν μπορεί να ασκηθεί ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς επιδοτήσεις! Σε καμία χώρα του κόσμου δεν ασκείται αγροτική πολιτική χωρίς κρατική παρέμβαση, ακόμη και στις ΗΠΑ ( στο πλέον φιλελεύθερο καθεστώς ) υπάρχουν και θα υπάρχουν επιδοτήσεις!
Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να λειτουργήσει το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ το οποίο εφαρμόσθηκε στην πρώτη θητεία Χατζηγάκη (1990-1992 )και μετά κακώς σταμάτησε την λειτουργία του. Αποψη μου είναι ότι το όργανο αυτό πρέπει να θεσμοθετηθεί επίσημα!
Για να εφαρμοσθεί μία αγροτική πολιτική πρέπει να απαντάει σε τρία ερωτήματα:
1. Τί προϊόν θα παράγει ο Αγρότης;
2. Πού θα παράγεται το συγκεκριμμένο προϊόν(ζώνες καλλιέργειας);
3. Πόσο θα παράγεται;
Ίσως αυτά πριν μερικά χρόνια ν΄ακούγονταν ''παράξενα'', σήμερα όμως σε περίοδο οικονομικής κρίσης παγκόσμιας όλα μπορούν να γίνουν!

Π. Βουλευτής