Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να εκμεταλευτεί καταστάσεις καί να οικειοποιηθεί τον πόνο και τήν οργή όλων μας....

απο ναυτεμπορική.
Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωσή του πριν από λίγο, με αφορμή το θάνατο του 15 χρονου και τα επεισόδια βίας που ακολούθησαν.
«Στους δρομους σημερα θρηνεί μια ολοκληρη γενιά, ολόκληρση η κοινωνία, θρηνούμε όλοι. Δεν φτάνουν όμως τα δάκρυα μας να ξεπλύνουμε την ντροπή, να ξεχάσουμε την αδικία, Σήμερα αγανακτούμε όλοι» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Στα χείλη κάθε πολίτη υπάρχει μία και μόνο φράση: Φτάνει πια με αυτήν την κυβέρνηση που αρνείται παντού να αναλάβει της ευθύνες της, που ασχολείται με τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα αλλλά δεν προστατεύει, τη νεολαία, τις περιουσίες, τους πολίτες».
Συνεχίζοντας υποστήριξε πως το κυβερνών κόμμα «δεν κατανοεί τα πραγματικά προβληματα» και πως «το μόνο που εγγυάται είναι ένα χειρότερο αύριο». Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «ανέχεται την καθε εξουσία να αυθαιρετεί, να καταταπά το σεβασμό που οφείλουμε στον πολίτη».
Σημείωσε ακόμη πως «δεν αρκεί να μιλήσουμε για την αυτονόητη απονομή δικαιοσυνής ούτε για την αυτονόητη αποζημίωση σε όσους έχασαν τις περιουσίες τους». Αντίθετα πρόσθεσε «είναι η ώρα μιας άλλης αντίληψης διακυβέρνησης, άλλης πρακτικής διακυβέρνησης, μιας άλλης νέας νοοτροπίας», σύμφωνα με την οποία η νέα γενιά θα πρέπε να γνωρίζει πως η Πολιτεία νοιάζεται για αυτήν και το δείχνει με πράξεις. «Είναι ώρα να απορρίψουμε κατηγορηματικά την αντίληψη της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται» πρόσθεσε.
Σ.Σ. Βέβαια κάποιοι θα αντιτείνουν πολιτικός είναι τη δουλειά του κάνει θεμιτό να προσπαθήσει να πάρει μαζί του όλο τον πόνο πού νιώθουμε όλοι και την αγανάκτηση μας και να τα κάνει ψήφους για το ΠΑΣΟΚ. Απλά ίσως θα έπρεπε το συγκεκριμένο θέμα να μη γίνει αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλευσης. Θά μπορούσε πχ ο κ. Παπανδρέου να γίνει πιό συγκεκριμένος να μάς πεί τι θα άλλαζε στο συγκεκριμένο επεισόδιο άν υπουργός ήταν πχ ο ίδιος ή τι προτείνει για να μήν επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα από όλους μας πράγματα...Ισως θα μπορούσε και να μας πεί για τον τρόπο πρόσληψης τού συγκεκριμένου κυρίου πού σκοτωσε εν ψυχρω το παιδί κλπ κλπ...Διότι στις δηλώσεις του υπάρχει πολύ συναίσθημα ανακατεμένο με πολύ αντιπολίτευση  αλλά καθόλου υπευθυνότητα....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν ΑΥΤΟ το χαζοχαρούμενο ετοιμάζουν οι αμερικάνοι για να μας κυβερνήσει, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Μακεδόνες και οι Κύπριοι καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ανησυχούν. Το αμερικανικό σχέδιο για το Γοωργάκη μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησής του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικα αυτοι οι Πασοκοι κριση δεν έχουν καθόλου?Δεν βλέπουν τι ελεεινο μόρφωμα έχουν για αρχηγό ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι επικινδυνος ο βλακας
γιατι ειναι τοσο μαλακας που ριχνει λαδι στη φωτια
ας αντιδρασουμε επιτελους ας βγουμε εμεις στους δρομους εναντιον τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παπαχελάς στον Σκαι τωρα....
Με την διάλεκτο και το ύφος του Μαφιόζου μία μέρα μετα απ οταν είπε να παρέχει προστασία στον ιδιοκτήτη ενός μπαρ κι αυτος του αρνήθηκε....
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΝΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΣΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια ψύχραιμη και νηφάλια θεώρηση των πραγμάτων , με έντονη δόση αυτοκριτικής , την βρήκα στο ​​​​​politis-gr​​​​​