Οι Αμερικανοι θα το εκμεταλευτουν και εχουν δωσει το οκ αλλα δεν το οργανωσαν αυτοι....

Εγκυροτατοι ανθρωποι λενε οτι οι Αμερικανοι θα εκμεταλευτουν αυτα που γινονται και εχουν δωσει και το οκ αλλα δεν το οργανωσαν αυτοι.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε πουλητάρι,κάνε το ¨καθήκον¨σου.Ρίξε τη Κυβέρνηση.Ποιός θα είναι ο Εφιάλτης?Για να δούμε.Τώρα κανονίζει το ¨πακέτο¨
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νομιζε ο κωστακης οτι ειναι ικανος να εξευτελιση μια υπερδυναμη.
καλα να παθει.
ειμαστε προτεκτορατο των αμερικανων κωστακη μην το ξεχνας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνε εκλογές.Φτιάξε λίστα Μουτζαχεντίν.Στείλε τους ¨αντάρτες¨στα βουνά.Πέτα τους έξω.Ούστ,δε σέβεστε τίποτα.50% θα πάρεις.Προχώρα μπροστά Αρχηγέ.Μη κολώνεις.Ο λαός ξέρει τι συμβαίνει.Βγάλτους τα δόντια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με άλλοθι τον προυπολογισμό, πήγε σε εκλογές με αποτέλεσμα να βρεθεί με την οριακή πλειοψηφία των 152 βουλευτών!

Ε λοιπόν, αυτό ήταν αρκετό για να βρεθεί στο σημερινό αδιέξοδο. Oι υποθέσεις της Ζίμενς και του Ζαχόπουλου τον κλώνισαν και προσωπικά. Στη συνέχεια ήλθε και ο Αγιος Εφραίμ να τον στείλει αδιάβαστο.

Αίφνης έγινε θρύψαλα το κέλυφος προστασίας που του παρείχε η αορατότητά του.

Σήμερα όλοι γνωρίζουμε οτι ο Βασιλιάς είναι γυμνός και φοβισμένος-σε λίγο θα είναι μόνο φοβισμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απίστευτη πολιτική φούσκα που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής απέδειξε για μία ακόμη φόρα που άγαρμπος και δειλός είναι στην πολιτική του δράση. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Δαϊλάκη για το ποιόν Ρουσόπουλου και Αγγέλου τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα (κάτι που φυσικά δεν απεπειράθη να κάνει με την περίπτωση Γιαννόπουλου μόλις πριν λίγες ημέρες).

Ο αγαπητός Ράθυμος Μπούλης έχει βάλθει να αποδείξει ότι είναι εξίσου καιρόσκοπος και αδίστακτος πολιτικά με το οικτρό περιβάλλον του και την προηγούμενη κυβέρνηση. Αντί να διαπιστώσει και να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα, ότι το κόμμα του, η αυλή του και η κυβέρνηση του είναι βουτηγμένοι στη σαπίλα και τη διαφθορά και να κοιτάξει την ουσιαστική βελτίωση των πραγμάτων με απομάκρυνση προσώπων και αλλαγή ρότας, εστιάζει σε κινήσεις της πλάκας για να το παίξει αφεντικό.

Αυτά που σου είπε ο Δαϊλάκης ήταν ψέματα Κωστάκη ή η σκληρή αλήθεια που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις; Γι' αυτό καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι ορνιθαντάρτες της ΝΔ να συνεχίσουν να τα χώνουν στον Καραμανλή και την άθλια φιγούρα που λέγεται Ρουσόπουλος.

Πόσες διαγραφές θα αντέξει να κάνει το ισχυρό πολιτικό χαρτί που πάει να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας με κάτω τα χέρια στη Ντορούλα το βαμπίρ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ πλέον αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση της ΕΠΙΘΕΣΗΣ για την πτώση Καραμανλή.
ΤΩΡΑ θα αρχίσουν τα νέα σίριαλ με τον Δαϊλάκη!!!
Θα γίνει και αυτός "ιστορικό" πρόσωπο.
Τα "πιόνια" έχουν την τιμητική τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η τρομοκρατία των «εγκάθετων»

Είναι γνωστή η συνταγή των ιδεολογικών ροπαλοφόρων και πολιτικών μπράβων των νταβατζήδων και των αμερικανοτσολιάδων.
Όταν αντιστέκεσαι στα σχέδιά τους ή ενοχλείς σου κολλάνε την ταμπέλα του «εθνικιστής», «ρατσιστή» κ.λπ.
Αυτή η τρομοκρατική συνταγή έχει και άλλες παραλλαγές. Μία από αυτές είναι ότι επιχειρούν να σου κολλήσουν τη «ρετσινιά» του «κλακαδόρου» της Ν.Δ., όταν περιγράφεις τη σημερινή πολιτική κατάσταση και δείχνεις ότι ο άμεσος στόχος των «νταβάδων» είναι το πριόνισμα και η πτώση του Καραμανλή. Δηλαδή πρέπει να το βουλώσεις και να μην αποκαλύπτεις, ούτε να αναλύεις αυτά που όλος ο κόσμος βλέπει. Πρέπει να μην δείχνεις τους δόλιους σχεδιασμούς και τα παιχνίδια των εξωθεσμικών μηχανισμών, των «νταβάδων» και των Αμερικανών., γιατί γίνεσαι «κλακαδόρος» του Καραμανλή.
Έτσι με αυτό το τρομοκρατικό τέχνασμα του «δεξιού» στιγματισμού επιχειρούν να μην τους αποκαλύπτεις και να μην εξωτερικεύεις τις απόψεις σου. Είναι ένα δόλιο τέχνασμα ΦΙΜΩΣΗΣ.
Για να μη χαρακτηριστείς νεοδημοκράτης πρέπει να κλείνεις τα μάτια στα ύπουλα σχέδια αποδόμησης της πολιτικής από τα υπερατλαντικά κέντρα και τους εσωτερικούς «νταβάδες».
Εμείς δεν φοβόμαστε μήπως μας χαρακτηρίσουν Καραμανλικούς!!! Η ιστορία μας, οι αγώνες μας και οι απόψεις μας, που καθημερινά διατυπώνουμε, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σε κάθε καλόπιστο. Στους κακόβουλους συκοφάντες απαντάμε ως εξής: Καλύτερα καραμανλικός παρά αμερικανοτσολιάς και «εγκάθετος» των «νταβατζήδων».
Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα: Αρνούμαστε να μας ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, να μας καθορίζουν τα πολιτικά μας πράγματα οι Αμερικανοί και τα παρακρατικά παρασκήνια των «νταβάδων». Αρνούμαστε τα ΜΜΕ και τα «βαποράκια» τους. Αρνούμαστε να μας κατευθύνουν αυτές οι εστίες των φαιών αναθυμιάσεων και της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της σκέψης.
Η πτώση Καραμανλή με τους όρους των Αμερικανών και των «νταβάδων» δρομολογεί ακόμα πιο ζοφερές πολιτικές καταστάσεις. Ανοίγει το δρόμο των κομματικών προτεκτοράτων, το δρόμο της ολοκληρωτικής επιβολής των αυτοκρατορικών επιλογών των ΗΠΑ.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και απλώς σκούζει αντικαραμανλικά είναι ή μικροκομματικά τυφλός ή «εγκάθετος».
Και εν πάση περιπτώσει, ας αρθρώσει ένα πολιτικό λόγο που να τεκμηριώνει την «αναγκαιότητα» να γκρεμιστεί ο Καραμανλής από τα αμερικανάκια (Ντόρες Τατούληδες, Γιωργάκηδες, Χρυσοχοίδες και ΣΙΑ) και τους «νταβατζήδες».
Δικός μας στόχος είναι να γκρεμιστεί ο Καραμανλής ΠΟΛΙΤΙΚΑ και αγωνιστικά. Δηλαδή να ηττηθεί η κυβερνητική πολιτική, μια πολιτική πανομοιότυπη με αυτή του ΠΑΣΟΚ και Σία…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.

resaltomag.gr
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι αρρωστημένη ελπίδα να προσπαθείς να κάνεις δύσκολες μεταρρυθμίσεις με 151 βουλευτές. Η τραγική διεθνής οικονομική αναστάτωση είναι το κερασάκι στην τούρτα για την αναγκαιότητα των εκλογών ΤΩΡΑ.
Ή 160 βουλευτές και φρέσκια εντολή ή τίποτε.
Εάν έρθει το δίδυμο πασόκ-σύριζα θα έχουν πέσει σε 12 μήνες, θυμηθείτε τί έγινε με την κυβέρνηση Πρόντι, έπεσαν σε 11.
Τα οικονομικά δεν θέλουν εντυπώσεις θέλουν ουσία, που μόνο η Ν.Δ. μπορεί να προσφέρει.
Απαιτείται βέβαια ο Καραμανλής να διώξει ΠΡΩΤΑ το Ρουσόπουλο, ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει στρατηγική επικοινωνία, είναι μόνο για μικροπολιτική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά. Οι Κουρήδες ξέρουμε πόσα και πως τα παίρνουν για να γράφουν αυτά που γράφουν...
-Δεν μας λες κι εσύ Wolf πόσα παίρνεις για την αναμετάδοση;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά, όσοι εφευρίσκουν αόρατους εχθρούς για να καλύψουν την ανεπάρκεια του Καραμανλή, νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους;
Απλά πράγματα. Ο Καραμανλής ήρθε η ώρα να βλέπει ταινίες στη Ραφήνα και να μην του χαλάμε κάθε μέρα το ραχάτι με την υποχρέωση να ανεβοκατεβαίνει την Κηφησίας με μποτιλιάρισμα για να "κάνει" τον πρωθυπουργό. Και φυσικά, θα γλιτώσουμε και από όλη την γαλάζια συμμορία.