Μια αποψη για αυτα που γινονται απο την BERLIN ATHEN.

Το Big Game

Για τις ΗΠΑ οι κυβοι εριφθησαν, η κυβερνηση Καραμανλη πρεπει να ξηλωθει και να αντικατασταθει απο μια αλλη, που θα ματαιωσει την συμφωνια για τον αγωγο πετρελαιου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Καλο η κακο για την Ελλαδα;

Κλικ για μεγενθυνση

του Εμμανουηλ Σαριδη

 

Εμπολεμη κατασταση

 

Μεγαλα γεγονοτα ριχνουν την σκια τους πριν ακομη συμβουν. Οπως το ξηλωμα της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας, μια, οπως φαινεται, ειλημμενη αποφαση των ΗΠΑ για να ματαιωθουν η να μπουν στις καλενδες μιας κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ/Γιωργακη Παπανδρεου οι συμφωνιες για την κατασκευη του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Μονο στο πλαισιο αυτο εξηγειται η ενταση των ενορχηστρομενων επιθεσεων της αντιπολιτευσης και των μεγαλων ελληνικων ΜΜΕ εναντιον του  Πρωθυπουργου Κωστα Καραμανλη, αλλα και η σκληρυνση της θεσεως των ΗΠΑ στο θεμα της ονομασιας της FYROM.

 

Η Ελλαδα λοιπον σε εμπολεμη κατασταση, τα τυμπανα του πολεμου ακουγονται να χτυπουν ολο και πιο δυνατα, τα κανονια να βροντουν ολο και πιο κοντα. «Βόμβες Τατούλη» επεφταν ακομη απο τις 17.07.2008 κατα τον «Ελευθερο Τυπο», «επίθεση ως τις εκλογές», εξηγγειλε ο Γιωργος Παπανδρεου κατα το in.gr στις 11.08.08, «μετωπική επίθεση» αρχισε στο ANT1 Online στις 30.08.08,  «νέες βόμβες Τατούλη» επεσαν στην αυλη Μαξιμου κατα την «Ελευθεροτυπια» της 04.09.08, «επί ποδός πολέμου» δασκαλοι, καθηγητες, φοιτητες και πανεπιστημιακοι στα ΤΑ ΝΕΑ της ιδιας μερας, «τυμπανα πολεμου» αρχισαν να χτυπαν στον «Ελευθερο Τυπο» της 18.09.08, «ιερο ναρκοπεδιο» ανακαλυψε στους κολπους του κυβερνωντος κομματος η «Ελευθεροτυπια» της ιδιας μερας. Και παει λεοντας. Ενα αληθινο Déjà-vu για τον Ελληνα της μετακαραμανλικης εποχης. 

 ολο το αρθρο στο πρωτο σχολιο , ευχαριστουμε τον φιλο (πατηστε εδω)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με άλλοθι τον προυπολογισμό, πήγε σε εκλογές με αποτέλεσμα να βρεθεί με την οριακή πλειοψηφία των 152 βουλευτών!

Ε λοιπόν, αυτό ήταν αρκετό για να βρεθεί στο σημερινό αδιέξοδο. Oι υποθέσεις της Ζίμενς και του Ζαχόπουλου τον κλώνισαν και προσωπικά. Στη συνέχεια ήλθε και ο Αγιος Εφραίμ να τον στείλει αδιάβαστο.

Αίφνης έγινε θρύψαλα το κέλυφος προστασίας που του παρείχε η αορατότητά του.

Σήμερα όλοι γνωρίζουμε οτι ο Βασιλιάς είναι γυμνός και φοβισμένος-σε λίγο θα είναι μόνο φοβισμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απίστευτη πολιτική φούσκα που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής απέδειξε για μία ακόμη φόρα που άγαρμπος και δειλός είναι στην πολιτική του δράση. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Δαϊλάκη για το ποιόν Ρουσόπουλου και Αγγέλου τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα (κάτι που φυσικά δεν απεπειράθη να κάνει με την περίπτωση Γιαννόπουλου μόλις πριν λίγες ημέρες).

Ο αγαπητός Ράθυμος Μπούλης έχει βάλθει να αποδείξει ότι είναι εξίσου καιρόσκοπος και αδίστακτος πολιτικά με το οικτρό περιβάλλον του και την προηγούμενη κυβέρνηση. Αντί να διαπιστώσει και να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα, ότι το κόμμα του, η αυλή του και η κυβέρνηση του είναι βουτηγμένοι στη σαπίλα και τη διαφθορά και να κοιτάξει την ουσιαστική βελτίωση των πραγμάτων με απομάκρυνση προσώπων και αλλαγή ρότας, εστιάζει σε κινήσεις της πλάκας για να το παίξει αφεντικό.

Αυτά που σου είπε ο Δαϊλάκης ήταν ψέματα Κωστάκη ή η σκληρή αλήθεια που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις; Γι' αυτό καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι ορνιθαντάρτες της ΝΔ να συνεχίσουν να τα χώνουν στον Καραμανλή και την άθλια φιγούρα που λέγεται Ρουσόπουλος.

Πόσες διαγραφές θα αντέξει να κάνει το ισχυρό πολιτικό χαρτί που πάει να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας με κάτω τα χέρια στη Ντορούλα το βαμπίρ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ πλέον αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση της ΕΠΙΘΕΣΗΣ για την πτώση Καραμανλή.
ΤΩΡΑ θα αρχίσουν τα νέα σίριαλ με τον Δαϊλάκη!!!
Θα γίνει και αυτός "ιστορικό" πρόσωπο.
Τα "πιόνια" έχουν την τιμητική τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η τρομοκρατία των «εγκάθετων»

Είναι γνωστή η συνταγή των ιδεολογικών ροπαλοφόρων και πολιτικών μπράβων των νταβατζήδων και των αμερικανοτσολιάδων.
Όταν αντιστέκεσαι στα σχέδιά τους ή ενοχλείς σου κολλάνε την ταμπέλα του «εθνικιστής», «ρατσιστή» κ.λπ.
Αυτή η τρομοκρατική συνταγή έχει και άλλες παραλλαγές. Μία από αυτές είναι ότι επιχειρούν να σου κολλήσουν τη «ρετσινιά» του «κλακαδόρου» της Ν.Δ., όταν περιγράφεις τη σημερινή πολιτική κατάσταση και δείχνεις ότι ο άμεσος στόχος των «νταβάδων» είναι το πριόνισμα και η πτώση του Καραμανλή. Δηλαδή πρέπει να το βουλώσεις και να μην αποκαλύπτεις, ούτε να αναλύεις αυτά που όλος ο κόσμος βλέπει. Πρέπει να μην δείχνεις τους δόλιους σχεδιασμούς και τα παιχνίδια των εξωθεσμικών μηχανισμών, των «νταβάδων» και των Αμερικανών., γιατί γίνεσαι «κλακαδόρος» του Καραμανλή.
Έτσι με αυτό το τρομοκρατικό τέχνασμα του «δεξιού» στιγματισμού επιχειρούν να μην τους αποκαλύπτεις και να μην εξωτερικεύεις τις απόψεις σου. Είναι ένα δόλιο τέχνασμα ΦΙΜΩΣΗΣ.
Για να μη χαρακτηριστείς νεοδημοκράτης πρέπει να κλείνεις τα μάτια στα ύπουλα σχέδια αποδόμησης της πολιτικής από τα υπερατλαντικά κέντρα και τους εσωτερικούς «νταβάδες».
Εμείς δεν φοβόμαστε μήπως μας χαρακτηρίσουν Καραμανλικούς!!! Η ιστορία μας, οι αγώνες μας και οι απόψεις μας, που καθημερινά διατυπώνουμε, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σε κάθε καλόπιστο. Στους κακόβουλους συκοφάντες απαντάμε ως εξής: Καλύτερα καραμανλικός παρά αμερικανοτσολιάς και «εγκάθετος» των «νταβατζήδων».
Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένα: Αρνούμαστε να μας ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, να μας καθορίζουν τα πολιτικά μας πράγματα οι Αμερικανοί και τα παρακρατικά παρασκήνια των «νταβάδων». Αρνούμαστε τα ΜΜΕ και τα «βαποράκια» τους. Αρνούμαστε να μας κατευθύνουν αυτές οι εστίες των φαιών αναθυμιάσεων και της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της σκέψης.
Η πτώση Καραμανλή με τους όρους των Αμερικανών και των «νταβάδων» δρομολογεί ακόμα πιο ζοφερές πολιτικές καταστάσεις. Ανοίγει το δρόμο των κομματικών προτεκτοράτων, το δρόμο της ολοκληρωτικής επιβολής των αυτοκρατορικών επιλογών των ΗΠΑ.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και απλώς σκούζει αντικαραμανλικά είναι ή μικροκομματικά τυφλός ή «εγκάθετος».
Και εν πάση περιπτώσει, ας αρθρώσει ένα πολιτικό λόγο που να τεκμηριώνει την «αναγκαιότητα» να γκρεμιστεί ο Καραμανλής από τα αμερικανάκια (Ντόρες Τατούληδες, Γιωργάκηδες, Χρυσοχοίδες και ΣΙΑ) και τους «νταβατζήδες».
Δικός μας στόχος είναι να γκρεμιστεί ο Καραμανλής ΠΟΛΙΤΙΚΑ και αγωνιστικά. Δηλαδή να ηττηθεί η κυβερνητική πολιτική, μια πολιτική πανομοιότυπη με αυτή του ΠΑΣΟΚ και Σία…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.

resaltomag.gr
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tα πήρε?Πόσα?Αντε λαμόγιο ακόμη να εμφανιστείς?Ή περιμένεις τη Παρασκευή?Προχώρα μπροστά αρχηγέ.Ο λαός είναι μαζί σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 2004 έφταιγαν οι νταβατζήδες και τον ψηφίσαμε , αλλά μετά τους καταστήσαμε ομοτράπεζους.
ΟΚ
Το 2007 "έφταιγε ο στρατηγός άνεμος" αλλά " η οικονομία μας είναι το ισχυρό χαρτί", τον ψηφίσαμε αλλά ήρθε η "διεθνής κρίση".
ΟΚ
Το 2008 αφού λοιπόν φιμώσαμε τους βουλευτές να μην μιλούν, γιατί όλα είναι τέλεια (στη ΔΕΘ) μετά κάτι άκουσε (...η κριτική απαγορεύεται στους αλάθητους), ...έλα όμως που τα καημένα μιλούν ακόμα.
Εχθές ήταν μεθυσμένος.
Δεν έπιασε.
Εγινε νέα λοιπόν ανακάλυψη
Σήμερα είναι πράκτορας και οι κακοί υπονομεύουν τον καλό...
ΟΚ
Συμφωνώ με το Μαξίμου, το περιβάλλον του κλπ.

Επειδή ο κ Δαιλάκης υπονομεύει τον Καραμανλή, μπορείς να μου πεις ΕΝΑ μόνο ΕΝΑ λόγο που είπε υπονομευτικό εις βάρος του?

ΥΓ

Ο μήνας δεν βγαίνει, για πολύ κόσμο.
Γίναμε ...ΠΑΣΟΚ (άτυποι σύμβουλοι, νόμιμοι και ηθικοί υπουργοί, πνευματικά τέκνα κλπ)
Λοιπόν......
λυπάμαι δεξιοί είμαστε όχι μ@@@@@ς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξαιρετική ανάρτηση, wolf. Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ μου τα περιέγραφε ένας Αμερικανο-ολλανδός το 1988, που δούλευε για λογαριασμό ενός γερουσιαστή για πολλά χρόνια.
Καλό είναι να ανοίγουν τα μάτια μας στην πραγματικότητα, μόνο που η πραγματικότητα είναι αποκρουστική και μας κάνει να αισθανόμαστε ανίσχυροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασα έως αυτή την παράγραφο
Μαζι και τα αλλα κομματα της αντιπολιτευσεως και τα μεγαλα ΜΜΕ, που ηδη εχουν επιδοθει σε μια εκστρατεια κατασυκοφαντισης και «στριμωγματος» του Καραμανλη με ασυστολες ψευδολογιες και παραγωγη σκανδαλων, με κινητοποιησεις «εργαζομενων» και ακομη με σκηνοθετημενες σφυγμομετρησεις της κοινης γνωμης, που ξαφνικα ανεβαζουν τον ...κατεβασμενο Γιωργακη και το ΠΑΣΟΚ πρωτο στην προτιμηση του Ελληνα.
Παραγωγή σκανδάλων ανύπαρκτών?? Ασύστολη Ψευδολογία??????
Από αυτά και μόνο δεν αξίζει να διαβάσεις παρακάτω γιατί να μας πεις ότι έχουμε 300 μπακλαμάδες που τους ταίζουμε και τα εξαπτερυγά τους το δέχομαι αλλά ότι είναι και οι 300 προδότες και 10,000,000 χάνοι που τους ταίζουν ανύπαρκτα σκάνδαλα ΟΠΑ δεν είναι 1965 φίλε μου, απευθύνεσαι σε κοινό με πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ. όχι στη μάζα του δημοτικού και αν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστηχως κυριοι οσο υπαρχουν πολιτες με επιλεκτικη μνημη αλλο τοσο το επαγγελμα πολιτικος θα συνεχιζει να ειναι προσοδοφορο…
Πιστευει κανείς οτι τον Μπασιακο και τον Δουκα τους εβαλαν να υπογραψουν τις ανταλλαγες οι νταβατζηδες και η CIA…Δεν πρόκειται περί επιλεκτικής μνήμης, αλλά περί αργυρώνητης και εξωνημένης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι είναι στην υΠηρεσία του Μεγάλου Αφεντικού, εκτός του Καραμανλή ?!!!
Είσαι ακραία υπερβολικός.
Χάνεις και τα λίγα σημεία αλήθειας που λές, όπως τη θέση του Παπανδρέου (ΓΑΠ)γιά τον αγωγό Μπουρκάς - Αλεξ/πολης και το ότι είναι ο άνθρωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα.
Πασόκος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΑΚΟΝΕΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ