H ΝΔ ειναι σημερα το κεντρο. Ο Καραμανλης ειναι σημερα το κεντρο....


Παρατηρω (και απο τα σχολια) μια διεργασια ιδεολογικη που γινεται με αντικειμενο αν η ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ σημερα εκφραζει το λεγομενο κεντρο.
Ανθρωπους δηλαδη που θετουν σε δευτερη μοιρα ιδεολογικα φουμαρα και ενδιαφερονται για τη λυση των προβληματων της χωρας.
Η απαντηση ειναι απλη.
Η ΝΔ ειναι το κεντρο σημερα.
Ο Καραμανλης ειναι το κεντρο σημερα.
Το ΠΑΣΟΚ αγκαλιασμενο με τον ΣΥΝ ειναι κρυπτοαριστερα....
Ο Benny που θα μπορουσε (λεμε τωρα) να εκφρασει μια πιο κεντρωα αντιληψη αυτη τη στιγμη δεν μετραει φραγκο μεσα στο πασοκ.
Αυτη ειναι η κατασταση....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με το σχόλιό σου wolf:
Ο Καρανμανλής είναι στο κέντρο, γιατί ο λαός τον έχει κεντράρει.
Τον έχει κεντράρει στα σκοπευτικά του...
Και όπου να 'ναι θα δωθεί το "πυρ κατά βούληση"...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να το αντιστρέψουμε, μπορεί να είναι κέντρο ο Γιώργος; Πχ. Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή, τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.
Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτά; Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς.
Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων.
Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.
ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.
Δεν είναι στα καλά του το παιδί!