Το κουρδιστο πορτοκαλι αφιερωνει στον Γιωργο. Ποιος ηλιος εξεπροβαλε (στη Θεσσαλονικη); Μεγε μελε μεγε μελε...

Απαιχτος, ο μπαγάσας ο Γιώργος. 
Απάντησε σ όλες τις ερωτήσεις δίχως ν απαντήσει σε καμία.
Η καλύτερη ατάκα του, ηταν αυτή που είπε πριν απο λίγο-οτι δεν μπορούμε να δεχθούμε οτι τα σκάνδαλα και η διαφθορά είναι μέρος του DNA μας.
Γι αυτο και του χαρίζουμε εκείνο το ανάλαφρο τραγουδάκι του Φίλιππου Νικολάου,
το 


ΜΕΓΙΕ ΜΕΛΕ
Ποιος ήλιος να ξεπρόβαλε, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
ποιος ξέρει για πού το ’βαλε, πού πάει, καλέ, πού πάει καλέ
Δεν είναι ήλιος μόνο, είναι, η Τζεμιλέ, η Τζεμιλέ
που ’χει διψάσει για φιλιά, μα δεν το λέει, μα δεν το λέει
Αν ήταν ήλιος και φεγγάρι, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
το νου δεν θα μου είχε πάρει, η Τζεμιλέ, η Τζεμιλέ
Γι αυτή την όμορφη γυναίκα, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
λιώνουμ’ εγώ και άλλοι δέκα, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
Ποια να ’ναι τούτη η κερασιά, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
που ’βαλε χάντρα θαλασσιά, μη τη ματιάσουνε, καλέ
Αυτή δεν είναι κερασιά, η Τζεμιλέ, η Τζεμιλέ
που ’χει διψάσει γι’ αγκαλιά, μα δεν το λέει, μα δεν το λέει
Αν ήταν δέντρο και κλωνάρι, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
το νου δεν θα μου είχε πάρει, η Τζεμιλέ, η Τζεμιλέ
Γι αυτή την όμορφη γυναίκα, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ
λιώνουμ’ εγώ και άλλοι δέκα, μεγιεμελέ, μεγιεμελέ

Σχόλια

Ο χρήστης THEPOS είπε…
Θα αγνοούσα και εσένα και την κρίση σου κανονικά αλλά πρέπει να τύχεις απαντήσεως από ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα και όχι τροφοδοτούμενους από το γαλάζιο σύστημα.Εγώ φίλε μου πρέπει να ζήσω και θα ζήσω αν έστω και τα μισά από όσα λέει κάνει πράξη.Τώρα πεθαίνω και οι διάφορες αμπελοφιλοσοφίες τύπου ΚΚΕ άσε να γίνουν όλοι κομμουνιστές και τότε θα δούμε δεν γεμίζουν το πιάτο μου.Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη εναλλακτική λύση και αυτήν θα ακολουθήσω όπως και χιλιάδες άλλοι.Τα υπόλοιπα είναι για χορτάτους και βολεμένους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απορώ βρε wolf (διορθώστε με αν η ερωτηση υπεβλήθη ) ΕΝΑΣ απο εκει μέσα δεν βρέθηκε να ρωτήσει για το θέμα που είναι και η ταμπακέρα???....να ρωτήσει δηλαδή το απλο :"Κύριε Παπανδρέου πιστεύετε οτι τα συμφέροντα της Ελλάδος ταυτίζονται πλήρως με τα συμφέροντα της ΗΠΑ σε όλους τους τομείς ή σε μερικούς (ενεργειακό,αγωγοί) πρέπει να ταυτίζονται με αυτά της Ρωσίας ....και στην περίπτωση που κυβερνήσετε τι θα κάνετε με τις ήδη υπογεγραμμενες συμβάσεις Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και South Stream ???.......

¨ενας ρε παιδιά δεν βρέθηκε...εστω και τότε που μίλαγε για την ερήμωση και αποεπένδυση της Θράκης να τον ρωτήσει???.....έστω ένας για να καταπιούμε τη γλώσσα μας κι εμεις οι συνομωσιολόγοι που Πρακτοράκι των Αμερικανών τον ανεβάζουμε ανδρείκελο των ΜΜΕ τον κατεβάζουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε ανώνυμε, τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος του συγκροτήματος traffic-ισοτιμίας (ιδιοκτησίας βαρδινογιάννη), αν μετά την πτώση του από το ποδήλατο έγινε από Γιώργάκης, Γιώργος. Προφανώς για να τον πει Γιωργάκη μπροστά του σε πανελλαδική μετάδοση. Ο ΓΑΠ ψύχραιμος του απάντησε "δε περιμένετε να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση;". Και ακούστηκαν γέλια.

Και η δικιά σου ερώτηση του ιδίου επιπέδου είναι, προβοκατόρικη("ταυτίζεστε πλήρως με τα συμφέροντα των ΗΠΑ σε όλους τους τομείς"), και απόρεια παραπληροφόρησης.

Το να διαφωνείς με τις επιλογές του ως ΥΠΕΞ είναι θεμιτό αλλά το να αμφισβητείς τον πατριωτισμού του μέσω τέτοιων "θεωριών συνομοσίας" είναι γελοίο. Εσύ τι πιστεύεις, ότι επειδή ο "ΓΑΠ είναι αμερικανόφιλος θα ακυρώσει τη συμφωνία";;; Αν δε συμφέρει την Ελλάδα βεβαίως.

Ειδικά αυτό το παραμύθι που σου έχουν παπαγαλίσει με τον Καραμανλή που ορθώνει το ανάστημά του στους Αμερικάνους και κάνει τα deal με τον Πούτιν προς εκνευρισμό της Ντόρας και του Παπανδρέου είναι αστείο. Και τα προηγούμενα χρόνια κάναμε συμφωνίες και με τους Ρώσους κατά περίσταση (S-300) και τώρα δόθηκε μία ευκαιρία στον Καραμανλή και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Αλλά η προπαγάνδα που ακολούθησε αυτή την κίνηση είναι αστεία. Και ακόμη πιο αστεία είναι η δαιμονοποίηση των Αμερικάνων και αγιοποίηση των Ρώσων ενώ το θέμα είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ συμφέρον. Και το δικό μας συφέρον περνάει κατα βάση από την Ευρώπη κάτι το οποίο οι εσχάτως Ρωσόφιλοι αγνοούν.