ΠΑΣΟΚ. Οπου φυσαει ο ανεμος. Τωρα φυσαει προς τη Μονη Βατοπεδιου. Ξαναζεσταμενο φαγητο προσφερει στους φανατικους οπαδους του.







ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΔΥΟ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δύο τεράστια κτήρια που βρίσκονται μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, στον Δήμο
Αχαρνών, δόθηκαν στην Μονή Βατοπεδίου. Η διαδικασία έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να έχει προηγηθεί δημόσιος διαγωνισμός. Για τα συγκεκριμένα κτήρια είχε ληφθεί δάνειο πολλών εκατομμυρίων από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, προκειμένου να μετασκευασθούν και να στεγασθεί το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Η μεταστέγαση όμως των υπηρεσιών του Υπουργείου ακυρώθηκε.

Κι ενώ υπάρχουν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες για στέγαση δημοσίων υπηρεσιών, με κρυφές διαδικασίες επιλέγεται η παραχώρηση αυτών των δύο πανάκριβων κτηρίων στην Μονή Βατοπεδίου.

Ερωτάστε κύριε Υπουργέ:

Για ποιο λόγο και με ποια διαδικασία παραχωρήθηκαν τα δύο κτήρια του Ολυμπιακού Χωριού στην Μονή Βατοπεδίου;
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2008

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΥΓ Οπως βλεπετε το επισημο ΠΑΣΟΚ ειχε ξαναπροσπαθησει να δημιουργησει θεμα αλλα αναγκαστηκε γρηγορα να κανει πισω. Αντιπολιτευιμενες εφημεριδες το ψαχνουν χρονια τωρα. Εχουν δοθει ολες οι απαντησεις. Εχουν δοθει ολα τα στοιχεια. Ομως το πασοκ κοροιδευει ξανα τους φανατικους οπαδους του παρουσιαζοντας τους ξαναζεσταμενο φαγητο για φρεσκο. Ο Παπακωνσταντινου χτιζει και ο Καρχιμακης γκρεμιζει.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε τι σημαίνει το "όπου φυσά ο άνεμος" δεν ξέρεις, Ρουσουπουλάκι; Εγώ βλέπω ότι το ΠΑΣΟΚ σταθερά ερωτά για αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Αλήθεια, δεν ψάχνεις να μας βρεις και την απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή; Αν υπάρχει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το φίδι ο Ρουσόπουλος έχασε τη μιλιά του....άντε Θοδωρή και βρήκες χώρο να μονάσεις όταν θα σε πετάξουν κακήν-κακώς από τη ΝΔ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κακόμοιροι πράσινοι οπαδοί, έχετε κοντή μνήμη και μηδαμινή κρίση. Σας εκμεταλλεύονται οι καναλο-εκβιαστές νταβατζήδες και οι κλέφτες επιχειρηματίες φίλοι τους ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ και εσείς είστε ακόμη ερωτευμένοι (κολημμένοι) με το σοσιαλισμό.
Δεν διαφέρετε σε τίποτε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που, τυφλωμένοι από το έρωτα για την ομάδα, δέρνουν και απειλούν ακόμη και τους αδελφούς Κυπρίους.
Ούτε στα γεράματα δεν πρόκειται να βάλετε μυαλό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι ΣΥΝ. πες μας το λοιπόν τι έχει απαντήσει η κυβέρνηση. Γιατί τέτοια αστρονομικά δώρα σε κηφήνες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ως μικρομεσαίος ψηφοφόρος της ΝΔ τους
λέω:ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ θα σας μαυρίσω συνειδητά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω ότι κάθε ερώτηση προς έναν υπουργό πρέπει να απαντηθεί το αργότερο σε 30 μέρες - σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής. Άραγε γιατί δεν απαντήθηκε; Ψίθυροι από τη Θεσσαλονίκη λένε ότι συμβολαιογράφος στην υπόθεση ήταν η γυναίκα του Βουλγαράκη και ότι η συμβολαιογραφική αμοιβή ήταν 600 χιλ. ευρώ. Γνωρίζει κανείς κάτι; - NikosX
Ο χρήστης wolf είπε…
για αυτους τους ψιθυρους απο την Θεσσ/νικη δες το ποστ http://jimmy278.blogspot.com/2008/08/blog-post_5345.html