Η εκπροσωπος τυπου του ΠΑΣΟΚ κ. Μαρια Καρακλιουμη το κανει; Καλα ειναι;

απο βημα.
Εσείς τι νομίζετε ότι μας κυβερνά αυτή τη στιγμή; Κατά την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΠαΣοΚ κυρία Μαρία Καρακλιούμη «μας κυβερνά μία συστάδα ανθρώπων». Ετσι το είπε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων. Και όταν κάποιος από τους παρισταμένους τη ρώτησε «Μήπως θέλετε να το πάρετε πίσω;Ακούγεται κάπως προσβλητικό», εκείνη απάντησε ότι δεν είναι καθόλου προσβλητικό και δεν το πήρε καθόλου πίσω. Διευρύνοντας, είναι η αλήθεια, το «πράσινο» λεξιλόγιο. Το θέμα είναι μήπως τέτοιου είδους... διευρύνσεις αναγκάσουν τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠαΣοΚ κ. Γ.Παπακωνσταντίνου να επιστρέψει εσπευσμένα από τις διακοπές του.
-----------------------------------------
Οταν οι δημοσιογραφοι των οποιων η δουλεια ειναι να παρασυρουν τον εκπροσωπο σε λαθη φερονται με συμπαθεια σε εναν εκπροσωπο τυπου ειναι η αποδειξη οτι εχει αποτυχει.
Οταν λεμε οτι το καλυτερο θα ηταν να μη μιλανε καθολου στο ΠΑΣΟΚ το εννοουμε....
Τους εχουν παρει στο ψιλο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτι τέτοια θα βλέπει και ο John, και θα τρελαίνεται! Ούτε στις διακοπές του δεν μπορεί να ηρεμήσει ο άνθρωπος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΔΕΞΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, αυτό πείραξε το Λαμπρακοψυχαραίικο. Το γεγονός ότι κάθε βδομάδα βρίσκουν και ένα Νεοδημοκράτη να κλέβει δεν το σχολιάζουμε.

Παρεμπιπτόντως, η Καρακλιούμη μια χαρά τα λέει. Και ετοιμόλογη είναι και με τσαγανό. Γι' αυτό έχουν πέσει να τη ξεσκίσουν οι νταβάδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαίνεται ότι ο φίλος 1.53 ανήκει σε αυτό το 25% που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις επόμενες Ευρωεκλογές.

Πάντως ακόμη χειρότερο από το να αρμενίζει κανείς στραβά, είναι το να μην έχει αυτογνωσία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τώρα οι δεξιοί κλέβονται και μεταξύ τους ...ο Παυλίδης τον Μανούση και οι χαχόλοι οι ψηφοφόροι τους την βγάζουν με 700 ευρώ τον μήνα περιμένοντας να πάει μεσημέρι να πάνε λαική που πέφτουν οι τιμές..η κατάντια του Έλληνα ψηφοφόρου.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κάνεις λάθος δεν κλέβονται,απλώς εβγαλαν τα μαχαίρια γιατι δεν τα βρηκαν στη μοιρασία.Δωδεκανήσιος,νησιώτης,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Ε!!!Αυτός δεν αφησε πέριση τα νησιά της αγωνης γραμμής χωρίς καράβια??? ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ/ΝΙΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ-ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΦΟΒΕΙΑ.