Public issue: Το θεμα ειναι αυτο το διαγραμμα.


Δυο σεναρια υπαρχουν.
1) Η οι του ΣΥΡΙΖΑ κερνανε καθε βραδυ μπυρες τον Μαυρη η
2) Τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι πραγματικα και θα τα δουμε και στις εκλογες. Θυμιζουμε οτι αν ενα νουμερο μενει πανω απο 6 μηνες στις μετρησεις θεωρειται ακλονητο η εν πασει περιπτωσει οχι περιστασιακο (που το εκτιμανε καποιοι κυκλοι της διαπλοκης και του πασοκ)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Μαυρης στις Φοιτητικές Εκλογές τι ποσοστό έδινε στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ?
Ο χρήστης wolf είπε…
δεν νομιζω οτι κανει μετρησεις εκει η παμπλικ ισου. καταλαβαινω που το πας. παντως γενικα πεφτει μεσα ο μπαγασας.
Ο χρήστης wolf είπε…
και η mrb ομως αυτη τη φορα τον ειχε ψηλα τον συριζα πρωτη φορα. εκει πρεπει να ειναι. παντα ετσι γινεται. στο τελος ολοι ερχονται εκει που ελεγε η παμπλικ ισου απο την αρχη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμε 11:53, καταλαβαίνω τον πόνο σου. Μετρήσεις για τις φοιτητικές εκλογές δεν κάνει κανείς, άδικα ελπίζεις. Αν ήξερες στοιχειώδη της Στατιστικής θα καταλάβαινες γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να μετρήσεις στις φοιτητικές εκλογές.
Το κακό για σένα είναι το εξής.
Η PUBLIC ISSUE είναι αποδεδειγμένα η εγκυρότερη εταιρεία μετρήσεων και δεύτερον, μόλις την Κυριακή, ο Ελ. Τύπος είχε μέτρηση άλλης εταιρείας που έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ 14%. Πρόσεξε όμως. Δεν είχε κάνει αναγωγή των αναποφάσιστων. Με απλή γραμμική αναγωγή όμως, το 14% γινόταν το λιγώτερο 16%. Σωστά σου επισημαίνει λοιπόν ο Κακός Λύκος, πως τελικά όλοι στα λόγια της Issue έρχονται.
Περαστικά σου.