Kαι αλλο σεναριο για το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργος δινει το δαχτυλιδι στον Καρχιμακη. Γιωργο εχεις τρελανει ολο τον κοσμο. Πες μας τι πινεις;


Μετά και από αυτή την κίνηση, οι πολιτικοί αναλυτές αναθεωρούν τις έως σήμερα εκτιμήσεις τους σχετικά με το μέλλον στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Πλέον, αρκετές πιθανότητες συγκεντώνει το εξής σενάριο:
Τον επόμενο χειμώνα, και ενώ τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θα προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τον ΓΑΠ προς όφελος του εκλεκτού τους, ο ΓΑΠ θα κάνει τη μεγάλη έκλπηξη: Θα παραιτηθεί, δίνοντας το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Καχριμάκη.
Σε μια τέτοια περίπτωση η αυτοκτονία του John θεωρείται βέβαιη, ενώ το ΠΑΣΟΚ, με αργηγό πλέον τον Καχριμάκη, θα προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, για να περάσει επιτέλους μπροστά:
1. Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει κάποιος γνωστός δικαστικός συντάκτης, μοναδική ενασχόληση του οποίου θα είναι αμέσως μετά από το τέλος κάθε δίκης να καταγγέλει την απόφαση.
2. Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα αντικασταθεί από τα πρακτικά του Αρείου Πάγου, με συμπληρωμένη σε κάθε σελίδα τη φράση "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ".
3. Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα απαρτίζονται αποκλειστικά από "αμερόληπτους" δικαστικούς λειτουργούς. Επικαφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας αναμένεται να τοποθετηθεί ο επιθεωρητής Κλουζώ!
4. Σε περίπτωση που και μετά από αυτές τις ενέργειες το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει να υπολείπεται της ΝΔ, τότε ο νέος πρόεδρος αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη σε καθένα από τα στελέχη του κόμματος ξεχωριστά, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια των κακών επιδόσεων του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.
ΥΓ Το σεναριο ειναι βεβαια του vag οπως μπορειτε να δειτε και στα σχολια διπλα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EIΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ Ο ΔΟΛ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΔΟΛ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.34,

το 2004 σε άλλο πλανήτη ζούσες?

Τον Γιώργο όχι μόνο τον "αγαπούσε" ο ΔΟΛ, όπως λες, αλλά μάλιστα ήταν ο εκλεκτός τους (κάτι σαν Δούρειος Ίππος) ώστε να μείνουν οι γνωστοί διαπλεκόμενοι (εμπνευστές της επίδοσης του δαχτυλιδιού) στα πράγματα.

Από τότε που διαπίστωσαν όμως πόσο καταστροφική ήταν αυτή η επιλογή τους, επιδή κατάλαβαν ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα μπορέσει να κερδίσει σε εκλογές ούτε στον αινώνα τον άπναντα με αργηγό το Γιώργο, προσπαθούν να τον απαξιώσουν ώστε να αναλάβει ο επόμενος εκλεκτός τους, για τον οποίο πιστεύουν ότι θα τους φέρει ξανά "στην εξουσία".

Το ότι αγαπούν τον Καραμνλή, μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται.

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς αυτά τα πασίδηλα και αυταπόδεικτα πράγματα, λυπάμαι, αλλά μάλλον ανήκεις στο τάγμα των πρασινοφρουρών...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά, εσύ VAG με τα μυαλά που κουβαλάς, θεωρείς ότι η πιο κορυφαία στιγμή της ζωή σου ήταν όταν βάραγες τα νταούλια σε ομιλία του Βουλγαράκη σε κλειστή συγκέντρωση της ΔΑΠ! Εκεί έχεις μείνει ακόμα και δε βλέπεις πόσο άνετα συναγωνιζόμαστε τις αθλιότητες και τις λαμογιές του Σημιταίϊκου, όλα αυτά τα 4 χρόνια. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιες ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΕΣ φωνές (ΜΑΝΩΛΗΣ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ κ΄ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) και κρατάνε ακόμα τα μπόσικα - για πόσο ακόμα??? ΑΡΚΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ ΑΡΚΑ (έχουμε και κοινές ρίζες),

δεν υπήρξα ποτέ ΔΑΠίτης ούτε φανατικός ΝεοΔημοκράτης. Ψήφισα ΝΔ στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και νομίζω ότι θα το ίδιο θα κάνω και στις επόμενες, επειδή η ψήφος είναι εν πολλοίς συγκριτική, και θεωρώ ότι η ΝΔ υπερτερεί των άλλων κομμάτων σε διάφορα επίπεδα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν έχω απογοητευτεί από την κυβερνητική ατολμία, την περιορισμένη αποτελεσματικότητα, τις γκρίζες υποθέσεις, κλπ. Μπορεί κάποια πράγματα να βελτιώθηκαν, αλλά η χώρα δεν άλλαξε, παρά τις προσδοκίες πολλών. Αλλά είπαμε, συγκριτικά τοποθετούμαι.

Από κει και πέρα, θα εκτιμούσα αν μπορούσες με επιχειρήματα να αντικρούσεις κάποια από αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post, αν δε συμφωνείς. Τα "εξυπνακίστικα" κλισέ δεν προσφέρουν στο διάλογο, δε νομίζεις?

Και για να το ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά, αν προσέξεις, δεν έγραψα ότι όλα γίνονται τέλεια από τη ΝΔ, αλλά στο συγκεκριμένο post παρέθεσα τη γνώμη μου για τα διαπλεκόμενα, επειδή ακριβώς θεώρησα εκτός πραγματικότητας και σχεδόν προκλητικά τα όσα έγραψε ο 11.34.

Αυτά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τζέφρυ, o Νίκος Κατέλης της πολιτικής, κάτι παίρνει. Όλη μέρα στα κανάλια φωνάζει, καταγγέλλει, ωρύεται, μέχρι να μηνύσει και τη Siemens θέλει επειδή τους λάδωσε. Μπράβο αγόρι μου, έχεις μέλλον (στην αντιπολίτευση)!