Το επιτελειο του Γιωργου (και ο Γιωργος) κινειται στο επιπεδο των bloggers. Ο Πρετεντερης εξηγει το γιατι...

Γραφει στο βημα ο Johnny.
Κορυφαίος pollster, με προσβάσεις στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, μου έλεγε προχθές ότι τα σκάνδαλα και η σκανδαλολογία δεν απειλούν την κυβέρνηση. «Οι πολίτες είναι πλέον κυνικοί και πιστεύουν πως όλα αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται είτε με τη ΝΔ. είτε με το ΠαΣοΚ. Τα θεωρούν μέρος της πολιτικής και της διακυβέρνησης. Δεν τους λέμε τίποτε το καινούργιο» εξηγούσε. Αντιθέτως, προσέθετε, «αυτό που πλήττει ουσιαστικά τις κυβερνήσεις και δημιουργεί πραγματικούς πολιτικούς συσχετισμούς είναι η οικονομία».
Απόδειξη πρώτη: το μόνο ζήτημα που, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, έκανε πραγματικά ζημιά στην κυβέρνηση της ΝΔ δεν ήταν ούτε οι υποκλοπές ούτε τα ομόλογα ούτε οι «κουμπάροι» ούτε η Siemens: ήταν η ακρίβεια.
Απόδειξη δεύτερη: όλη η προσπάθεια του ΠαΣοΚ την τελευταία διετία να ποντάρει στα ζητήματα ηθικής και διαφάνειας δεν του απέδωσε ως τώρα κανένα πολιτικό όφελος. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν είναι διαφορετικοί από αυτούς. .....
-------------------------------------
Γραφουμε εδω αυτη τη θεση εδω και αρκετο καιρο.
Το επιτελειο του Γιωργου (και ο ιδιος) εχουν επικεντρωθει στα σκανδαλα.
Οπως και bloggers , που ομως ειναι ερασιτεχνες της πολιτικης.
Τι κανουν δηλαδη?
Εχουν ξαμολυθει στην πιατσα και βρισκουν καθε μικροπαραβαση (η μεγαλη δεν εχει τοση σημασια) που εχει γινει απο το 2004 και μετα.
Βρισκουν πχ οτι η κυρια Τουλα που ο μπατζανακης της καποτε ειχε γραφτει στην ΟΝΝΕΔ (επειδη ηθελε να τα φτιαξει με την Ελενιτσα της κυρα Σουλας που ηταν ΟΝΝΕΔιτισα), βρισκουν λοιπον οτι η κυρια Τουλα που δουλευει σε ΔΕΚΟ δεν εδωσε ακριβως τα ρεστα σε καποιο πολιτη αλλα του εφαγε 30 λεπτα επειδη δηθεν δεν ειχε ρεστα.
Αυτοματως το κανουν αναρτηση και το συνδεουν με τον Καραμανλη ο οποιος ασφαλως ειναι ενημερος για την πραξη της κυριας Τουλας και παντως εχει ακεραια και πλερια , θα λεγαμε, την πολιτικη ευθυνη αφου ειναι βεβαια πρωθυπουργος.
Μετα το θεμα το μυριζεται ο Καρχιμακης και το κανει ερωτηση...
Μετα το θεμα το μυριζεται το επιτελειο του Γιωργου και το κανει διαρροη στους ξεφτιλισμενους δημοσιογραφους της πλακας.
Μετα το κανει κεντρικο θεμα ο Γιωργος.
Ετσι με τα πολλα η κυρια Τουλα εχει γινει κεντρικο θεμα στις ειδησεις.
Ο πολιτης τωρα (που δεν οσο μαλακας νομιζουν οι bloggers, το επιτελειο του Γιωργου , και ο ιδιος ο Γιωργος) σχολιαζει μεσα του με ενα τροπο που ασφαλως δεν ειναι κοσμιος και στα γκαλοπ στελνει ολους αυτους εκει οπου ανηκουν.
Να το ξαναπουμε....
Αφηστε τα σκανδαλα...
Δεν σας παιρνει...
Επιμενω (οπως χθες)..
Πιαστε το ποσο παει το δολλαριο..
Ολο και κανα ψηφαλακι θα τσιμπησετε...
ΥΓ Η φραση του John (Κορυφαίος pollster, με προσβάσεις στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια) ειναι πολυ hot....
ΥΓ1 Παντως ρε συ John δεν χρειαζοταν να μιλησεις με τον κορυφαιο κλπ. Και τον περιπτερα σου να ρωταγες τα ιδια ακριβως θα σου ελεγε.
YΓ2 Χθες εγραφα οτι αν ημουν αντιπολιτευση θα επικεντρωνα στα οικονομικα και στην καθημερινοτητα του πολιτη. Στη θεση αυτη θα ερθουν (με μια λογικη καθυστερηση μεχρι να το αντιληφθουν) οι bloggers, το επιτελειο του Γιωργου και σιγα σιγα και ο ιδιος ο Γιωργος. Μη βιαζομαστε
ΥΓ3 Οπως σωστα λεει ο σχολιαστης μας το κειμενο ειναι ασφαλως υπερβολικο. Εχει μια δοση χιουμορ.(10.30πμ)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε συ wolf καλή η αντιπολίτευση αλλά και εμείς που ψηφίσαμε ΝΔ δεν τα καταπίνουμε όλα αμάσητα...κόψε κάτι
δεν είμαστε όλοι χαχόλοι δεξιοί.
Ο χρήστης wolf είπε…
δεκτο, σωστος. απλα το κειμενο ειναι λιγο χιουμοριστικο. ολοι καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν και γαλαζια σκανδαλα. λογικο δεν ειναι?
Ο χρήστης theodore είπε…
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ο Γιωργάκης απλά αντιγράφει τον Καραμανλή και τα επιχειρήματα του το 2000-2004.

Σου λέει αφού έπιασε μ'αυτόν,γιατί να μην πιάσει και μ' εμένα.

Το ζήτημα είναι ότι ο λαός ξύπνησε και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο.

Αφού απέτυχε ο επανιδρυτής του κράτους,ο σεμνός και ταπεινός,ο αρχάγγελος της κάθαρσης να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία,η εμπιστοσύνη χάθηκε για όλους.

Μόνο τα ορκισμένα κομματόσκυλα και όσοι αποβλέπουν σε καρεκλίτσες και θεσούλες,μπορεί να πιστεύουν τα λόγια είτε του ενός,είτε του άλλου.

Τα ψέμματα τελείωσαν και στις επόμενες εκλογές ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην χώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσο πολύ έχει τρομοκρατήσει τον Πρετεντεράκο το σκάνδαλο της Siemens;