Τελικα βρε παιδια θα πουμε καμμια αληθεια η θα παιζουμε και αλλο την κολοκυθια; Σιγουρα μονο ο Τσουκατος ηξερε;


απο ελευθερο τυπο.
Αίσθηση προκαλεί εσωτερικό έγγραφο του ΠΑΣΟΚ, που φέρνει στο φως ο ΕΤ. Πρόκειται για την εγκύκλιο που απεστάλη από τον τότε γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κώστα Σκανδαλίδη προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αναφέρεται στη μάχη των Ευρωεκλογών της 13ης Ιουνίου 1999, δηλαδή στην περίοδο για την οποία φέρεται να έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος ότι έλαβε το ένα εκατομμύριο μάρκα από την εταιρία Siemens για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ.Στο εν λόγω έγγραφο, που φέρει ημερομηνία 27 Απριλίου 1999 και υπογράφεται από τον κ. Σκανδαλίδη, ορίζεται, μεταξύ άλλων, η διάταξη της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών κατά θέμα και δραστηριότητα. Στον τομέα της οικονομικής εξόρμησης, λοιπόν, υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Σταύρος Σουμάκης, Πάνος Λάμπρου, Θόδωρος Τσουκάτος και Σπύρος Αυγερινός.Η εγκύκλιος αυτή, με τα παραπάνω ονόματα, ενισχύει την επιχειρηματολογία της πλευράς Τσουκάτου, που υποστηρίζει ότι «σε αυτή την υπόθεση δεν ήταν μόνος του».
----------------------------------
Kαλα η αποψη οτι μονο ο Τσουκατος ηξερε δεν πειθει ουτε αυτους που την λενε.
Αλλα τα ΜΜΕ που ξεσκισαν τον Λιαπη (καλως εκαναν σε αυτο το σημειο) που πηγε να κρυψει οτι δεν πηγε μονος του να δει μπαλα εδω δεν θα μας πουν τιποτα?
Ετσι θα περασει αυτο το ψεμα που προσβαλλει καθε νοημονα πολιτη ασχετα τι ψηφιζει?
Φανταζομαι οτι και οι πασοκοι δεν ειναι πολυ περηφανοι για αυτην την επιχειρηματολογια.
Μετα ομως μην απορουν στα Νεα γιατι ο κοσμος δεν τους πιστευει.
Ξαναλεω καλος ο Ρουσοπουλος αλλα αυτο που τους κερδιζει ειναι η αληθεια οχι ο Ρουσοπουλος....
ΥΓ στη φωτο οι κ.κ. Σημιτης, Σκανδαλιδης και Τσουκατος εμφανως χαρουμενοι...

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Και στο ξανα λεω...Μην περιμενεις να μαθουμε ποτε την αληθεια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να κερδίζει εκλογές, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ. Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι έρχονταν από τη Μίζενς, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ. Οι ταμίες ΗΞΕΡΑΝ να παίρνουν λεφτά, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.
Επιτέλους κανείς, μα κανείς, δεν έχει τσίπα σε αυτό το κόμμα; Έχουν φθάσει στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, οπότε δεν έχουν περιθώριο ούτε ένα ψέμμα της προκοπής να πούν;