Τελικα τα πηραν οι βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ η δεν τα πηραν; Υπαρχει απαντηση;


Λενε καποιοι (βουλευτες στη βουλη) οτι και παλιοτερα οι βουλευτες των δυο κομματων ειχαν δεσμευτει οτι οι αυξησεις θα πηγαιναν στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων, φαινεται ομως οτι τελικα τα πηραν τα λεφτα.
Και οι μεν βουλευτες του ΚΚΕ οπως ξερουμε τα δινουν ολα στο κομμα και μετα το κομμα τους δινει οτι νομιζει αλλα οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ τα παντελονιασαν κανονικα.
Οχι οτι δεν τα δικαιουνταν.
Αλλα....
Ειναι ετσι η δεν ειναι ετσι?
Θα καταδεχτουν να μας απαντησουν?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατ'αρχήν δεξιέ λύκε, όφειλες να ξέρεις πως οι βουλευτές του ΣΥΝ δίνουν το 1/3 του μισθού τους στο κόμμα. Έχουν απαντήσει και σ'αυτό που ρωτάς. Το γράφει και η σημερινή Αυγή.
Τα έδωσαν όλα σε οικισμό τσιγγάνων.
Ο χρήστης wolf είπε…
δηλαδη δινουν καθε μηνα ενα ποσο στον οικισμο των τσιγγανων? αν εχω καταλαβει καλα μιλαμε για αυξηση που ειχαν πει οτι θα κατεθεταν στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων. δεν επιμενω παντως δεν το ξερω το θεμα. και το εγραψα επειδη ειπωθηκε στη βουλη απο βουλευτη του κοινοβουλιου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σημερινή Αυγή, δηλαδή της 1ης Αυγούστου, επανέρχεται και δίνει αναλυτική απάντηση ξανά. Δεν έχουν πάρει ούτε δραχμή. Μπες αύριο στο σαιτ της Αυγής, γιατί αργεί μια μέρα συνήθως δες τα στοιχεία και δημοσίευσέ τα με την προβολή που τους αξίζουν. Δεν είναι όλοι ίδιοι.
Ο χρήστης wolf είπε…
οκ . παντως και εσυ καταλαβαινεις οτι αυριο θα εχει ξεχαστει το θεμα και η ζημια θα εχει γινει (αν ειναι οπως τα λες). γιατι δεν τους λες να ενημερωνουν τον κοσμο καλυτερα?