Η αξιωματικη αντιπολιτευση (20 χρονια κυβερνηση) κατηγορει την δικαιοσυνη του κρατους. Τοτε να παμε ολοι να πνιγουμε καλυτερα...


Αν η αξιωματικη αντιπολιτευση (που κυβερνησε τον τοπο 20 χρονια) καταγγελει οτι δεν υπαρχει ανεξαρτητη δικαιοσυνη τοτε ο πολιτης τι πρεπει να κανει?
Να παρει τα οπλα?
Η μηπως να παει να πνιγει καλυτερα?
Ειναι απαραδεκτοι.
Το μισος τους τυφλωνει και εχουν χασει καθε ελεγχο...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά και από αυτή την κίνηση, οι πολιτικοί αναλυτές αναθεωρούν τις έως σήμερα εκτιμήσεις τους σχετικά με το μέλλον στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, αρκετές πιθανότητες συγκεντώνει το εξής σενάριο:

Τον επόμενο χειμώνα, και ενώ τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θα προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τον ΓΑΠ προς όφελος του εκλεκτού τους, ο ΓΑΠ θα κάνει τη μεγάλη έκλπηξη: Θα παραιτηθεί, δίνοντας το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Καχριμάκη.

Σε μια τέτοια περίπτωση η αυτοκτονία του John θεωρείται βέβαιη, ενώ το ΠΑΣΟΚ, με αργηγό πλέον τον Καχριμάκη, θα προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, για να περάσει επιτέλους μπροστά:

1. Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει κάποιος γνωστός δικαστικός συντάκτης, μοναδική ενασχόληση του οποίου θα είναι αμέσως μετά από το τέλος κάθε δίκης να καταγγέλει την απόφαση.

2. Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα αντικασταθεί από τα πρακτικά του Αρείου Πάγου, με συμπληρωμένη σε κάθε σελίδα τη φράση "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ".

3. Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα απαρτίζονται αποκλειστικά από "αμερόληπτους" δικαστικούς λειτουργούς. Επικαφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας αναμένεται να τοποθετηθεί ο επιθεωρητής Κλουζώ!

4. Σε περίπτωση που και μετά από αυτές τις ενέργειες το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει να υπολείπεται της ΝΔ, τότε ο νέος πρόεδρος αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη σε καθένα από τα στελέχη του κόμματος ξεχωριστά, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια των κακών επιδόσεων του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.