Ο Γιωργος υποκυπτει. Ειμαι περηφανος για την κυβερνηση του Κωστα Σημιτη. Μια χαρα...

ΟΠως ακριβως το ειχαμε προβλεψει ο Γιωργος υπεκυψε στον (πολιτικο) εκβιασμο.
Η στηριζεις Σημιτη η σε βγαζουμε στη σεντρα.
ΟΚ.
Σε λιγο θα το δουμε κιολας...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχεις δίκιο κατα το ήμισι. Εγώ κατάλαβα ότι δήλωσε υπερήφανος που συμμετείχε στις κυβερνήσεις του Σημίτη αλλά δεν είναι υπερήφανος για τα φαινόμενα διαφθοράς.
Οπως και να ειναι έχει τη συμπάθεια μας αν είναι καθαρός.
Για το γεγονός ότι το γραφείο Λυκουρέζου κα΄νει το πολιτικό παιχνίδι των διαρροών έχεις κάποιο σχόλιο; Επίσης για το ότι ο Καραμανλής δεν κάνει καμία κίνηση, να αρκεστούμε στις διαβεβαιώσεις παπαγάλων ότι το σκάνδαλο δεν ακουμπα τη ΝΔ...
Καλές δουλειές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παπαγάλων όπως το παρόν blog εννοείς;

Παίζει τρελό παιχνίδι παραπληροφόρησης ο φίλος εδώ, ερμηνεύει τα πράγματα όπως θέλει και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα.

Να θυμίσω ότι για μια περίοδο εμφανιζόταν ως blog φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η έλευση Τσίπρα δημιουργούσε πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ.

Τώρα βέβαια, δεν αναφέρει τίποτα για την Αριστερά και ασχολείται μόνο με τον Παπανδρέου. Βγάζει μάτια...
Ο χρήστης wolf είπε…
τωρα κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε οτι τοσες μερες σφαζοντουσαν για το αν επρεπε να απαρνηθει την περιοδο σημιτη η οχι?δεν υπηρχαν 2 αποψεις για το θεμα μεσα στο πασοκ? ο οικονομεας προχθες δεν τραγουδαγε οτι δεν μπορει να μην ηξερε ο σημιτης? ο βενιζελος δεν ειχε ακριβως την αντιθετη αποψη οτι ειμαστε περηφανοι για την περιοδο σημιτη? ε απο σημερα την εχει και ο γιωργος. του ηρθε επιφοιτηση φαινεται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Yποπτεύομαι ότι τζάμπα χάνω τον καιρό μου. Απ΄ότι βλέπω, τελικά όλα τα σενάρια που πλάθεις και όλες οι ερμηνείες βασίζονται στα δελτία του Mega που παρακολουθείς.

Το πιο κοντινό που έχεις βρεθεί σε κέντρα εξουσίας είναι μάλλον η τοπική σου της ΝουΔου.

Κατά φαντασίαν παράγοντας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ που είμαι ΣΙΡΙΖΑ έχω βαρεθεί να διαβάζω εδώ σχόλια σε βάρος του. Φίλε πασοκτζή, απλά νομίζω πως ο wolf συχνά είναι προφητικός. Ότι κλείνει λίο προς ΝΔ, μου φαίνεται κι εμένα, αλλά δικαίωμά του.
Exeisminima
καθαρός ο Γιώργος; Όχι κι έτσι. Η βλακεία δεν είναι ταυτόσημη της αθωότητας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μην ξεχάσουμε ποτέ ότι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των εκσυγχρονιστών ήταν του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, όπου ΕΚΛΕΨΑΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. Η υπόθεση Μίζενς είναι πολύ μικρότερης εμβέλειας.