Σκανδαλιδης και Κωνσταντοπουλος υπερ κοινης καθοδου. Τα ποσοστα στο μαγαζι πως θα ειναι; Το μανατζμεντ ποιος θα το εχει;

απο in.gr
Μιλώντας στα Νέα της Δευτέρας ο κ. Κωνσταντόπουλος ξεκαθαρίζει ότι προσωπικά δεν διεκδικεί ρόλους: «Διεκδικώ όμως για την Αριστερά να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά πράγματα. Η πολιτική δεν ασκείται εν κενώ, ούτε ερήμην του συσχετισμού και της δυναμικής των αντικειμενικών δεδομένων. Δεν είναι αριθμητική πρόσθεση, ούτε γεωγραφία ούτε μόνον ακτιβισμός και εντυπώσεις.»
Παράλληλα, τονίζει ότι αλλαγή του τοπίου δεν είναι η αυτοδυναμία του ΣΥΝ, στη θέση ενός από τους αυτοδύναμους. «Δεν υπάρχει λόγος να ανακαλύπτουμε όλοι την Αμερική, την ανακάλυψε έστω ο Κολόμβος και μας αρκεί» καταλήγει.
Από την πλευρά του ο Κώστας Σκανδαλίδης ζητά από το κόμμα του και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αρπάξουν την ευκαιρία του εκλογικού νόμου και να τολμήσουν κοινή κάθοδο.
Μιλώντας στο Έθνος εξηγεί ότι τα βήματα αυτής της προσπάθειας πρέπει να ξεκινήσουν από την παρούσα συγκυρία. «Το Ασφαλιστικό, ο ΟΤΕ, τα λιμάνια έδειξαν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά εμπόδια για μια ενότητα στη δράση απέναντι στις ψευδεπίγραφες μεταρρυθμίσεις της ΝΔ.
------------------------------------
Oπως εχουμε πει αν ξεχασει κανεις τα ιδεολογικα που ειναι για να λεγονται στο κοσμο η ουσια της διαπραγματευσης ειναι τα ποσοστα στο καινουργιο μαγαζι και το μανατζμεντ.
Ο ΣΥΝ θελει το 50%.
Το προβλημα ειναι στο πασοκ.
Βεβαια οταν λεμε πασοκ πλεον δυσκολα συννενοουμαστε.
Ο Γιωργος αντιμετωπιζει τραγικο διλλημα.
Αν δεν κανει τη κοινη καθοδο θα υποστει συντριβη και θα χασει ολο το μαγαζι.
Αλλα ουτε και μπορει να τους δωσει τα κουμαντα.
Ο Βενιζελος βεβαια με διαφορα ιδεολογικα τερτιπια λεει οχι στην κοινη καθοδο ακριβως για να χασει ο Γιωργος και να παρει αυτος το μαγαζι.
Χαος....
Θυμιζουμε βεβαια οτι ο Πρετεντερης ειναι εναντιον της κοινης καθοδου.

Σχόλια

Ο χρήστης samurai είπε…
εκ τον προτερων θα ναι μια αποτυχημενη συνεργασι που θα πριμοδοτησει με την αποτυχια τησ ξανα την δεξια -μη σου πω ψηλε και την ακρα δεξια