Η κανονικη Καλομοιρα νικησε. Ψυχη δεν ηταν στη συναυλια με αφρικανικα γκρουπ που οργανωσε ο Τσιπρας.

απο τα νεα
Η ΙΔΕΑ είναι καλή. Δεν έχει όμως απήχηση, πράγμα που αρχίζει να με ανησυχεί σε συνδυασμό με το «φλατάρισμα» του Αλέξη στις δημοσκοπήσεις. Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε σε παρκάκι απέναντι από τον Ηλεκτρικό του Θησείου, παρτάκι με τον ωραίο τίτλο «Γιουροβίζιοφ». Έπαιζαν αφρικανικά συγκροτήματα. Είχε γίνει και πέρσι και προσωπικά επικροτώ την έμπνευση του Τσίπρα, στον οποίο αποδίδεται η εκδήλωση. Αλλά μου λένε πως δεν ήταν εκεί ψυχή. Και να σκεφτεί κανείς ότι μένουν ακόμη δεκατρείς μήνες ώς τις ευρωεκλογές.
--------------------------
Ενταξει τα νεα το χαιρονται.
Ομως και αλλοι φωναζουν για αυτες τις σαχλαμαρες.
Πολλοι απο αυτους που φωναζουν ειναι κατα βαθος υπερ του Τσιπρα.
Με το να αποδιδεις καθε κριτικη στον Τσιπρα στον πολεμο των ΜΜΕ (που ειναι υπαρκτος) δεν κανεις τιποτα.
Ο Τσιπρας να σοβαρευτει...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγγνώμη αλλά δεν σας τα είπανε καλά. Ο χώρος της συναυλίας Τσίπρα ήταν ασφυκτικά γεμάτος. Πρέπει να ήταν πάνω από 4000 και όλοι σχεδόν νέοι 18-25 ετών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τζίμη γιατί λες ψέμματα για τον Τσίπρα;; Ο φίλος μου ο Κώστας που παραβρέθηκε μου είπε ότι είτανε τουλάχιστον 5000 φρικιά .
Μην γράφεις ψέματα καριόλη .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aram,
δεν το λέει ο γουλφ, το λένε τα ΝΕΑ που προμοτάρουν το ΠΑΣΟΚ χωρίς να κρατάνε προσχήματα. Ο χώρος είχε χιλιάδες νέους και πολύ ατμόσφαιρα με τα νέγρικα συγκροτήματα των μεταναστών. Όποιος ξέρει το Θησείο και μάλιστα Παρασκευή βράδυ, γίνεται χαμός από νεολαία έτσι κι αλλιώς. Φαντάσου τώρα να παίζουνε και συγκροτήματα. Θέλει τεράστια, πασοκική, κακοήθεια για να λένε τα ΝΕΑ πως δεν είχε ψυχή.
Ο χρήστης wolf είπε…
παιδια αμα μπορειτε να βρειτε στοιχεια (φωτο κλπ) οτι ειχε κοσμο φερτε τα να το σηκωσουμε το θεμα και να διαψευσουμε τα νεα. μπορουμε σας το λεω υπευθυνα...