Ριζοσπαστης: Κυκλοφορει στην πιατσα καποιος πιτσιρικος που ξερναει οχετους...


Με το ψευδώνυμο «Πιτσιρίκος» κυκλοφορεί στην πιάτσα ένας τύπος που εξαργυρώνει την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε ως μπλόγκερ γράφοντας σε εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν και «ξερνώντας» από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου του «ΣΚΑΪ», κάτι οχετούς σαν τον χτεσινό που παραθέτουμε:
«Η κ. Παπαρήγα πάλι είναι ντοπαρισμένη από παλιά με χάπια σοβιετικής παρασκευής και προέλευσης που η επήρειά τους δε σταματάει ποτέ. Οταν θα έρθει εκείνη η μαύρη ώρα η κ. Παπαρήγα να αποχαιρετίσει αυτόν τον κόσμο τον μικρό, τον μέγα, δε θα τη θάψουν γιατί από τη Σοβιετική ντόπα δε θα λιώνει με τίποτα. Θα την πάνε κατευθείαν στο μαυσωλείο του Λένιν. θα κάνει κάτι χαρές ο Λένιν...».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα πιτσιρίκια γενικώς ούτε μικρόνοα είναι, ούτε κυκλοφορούν σε διάφορες πιάτσες «ντοπαρισμένα» κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς. Ο συγκεκριμένος αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ανέθρεψαν, τον εξέθρεψαν και τον απελευθέρωσαν για να κάνουν τη χυδαία δουλειά τους...
---------------------------
Εδω και καιρο το χιουμορ του πιστσιρικου δεν μου αρεσει.
Βεβαια αυτα πιστευει αυτα γραφει και πρεπει να ειναι ελευθερος να το κανει δεν συζηταμε καθολου πανω σε αυτο.
Ομως και οι αλλοι εχουν αποψη και πρεπει και αυτη να ακουγεται.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λέει ο Πιτσιρίκος. Ο Ριζοσπάστης ισχυρίζεται πως η πρώην Αν.Γερμανία δεν ντόπαρε τους αθλητές της. Τέτοιο Θράσος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεταξύ Ρίζου και πιτσιρίκου...ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ με χίλια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θράσος που τόχει το ΚΚΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν συμπαθώ στο ελάχιστο την κ. Παπαρήγα, το Ρίζο, και τις θέσεις του κόμματος της, περί Αν. Γερμανίας, κ.α., κάθε άλλο, Όμως είναι αθλιότητα και όχι "πλάκα" ή "χιούμορ" η χυδαιότητα και το μακάβριο στυλ του Πιτσιρίκου. Που δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι, στην αρχηγό ενός κόμματος εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Ftani-pia.blogspot.com
Ο χρήστης korfiatis είπε…
RE LAMOGIA AN 8ELETE NA PITE KATI BALTE KAI TO ONOMA SAS OXI ANONIMA ANODINA