Πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που ανεξαρτήτως χρώματος συνασπίζονται μεταξύ τους ...


Μια πληθυσμιακή ομάδα αντιπαραγωγική, συνιστά μια κοινωνία μίζερη!
Γεμάτη σύνδρομα κατωτερότητας διαφθοράς και φθόνου.. Γιατί τα γράφω; Μα στην προσπάθειά μου να θέσω τον λαό μας ενώπιον του ειδώλου του..

Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που ούτε μια βίδα δεν έχουν επινοήσει.. Απλώς περιμένουν σαν νυκτόβιοι καρχαρίες τα φιλέτα από τα φαλαινοειδή πτώματα των ΔΕΚΟ για να τα κατασπαράξουν στον βυθό.. Και μετά τι θα κάνουμε δίχως τις φάλαινες;

Επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι που ανήγαγαν σε επιστήμη τον χρηματισμό. Για να εμφανίζουν δύο φύσεις που η μία τροφοδοτεί την δεύτερη. Την λιπαρή.

Παροπλισμένα νιάτα «στιβαγμένα» στους όρχους της ανεργίας έτοιμα να παραδοθούν ψυχή τε και σώματι στον πρώτο αφέντη που θα τα επιλέξει από τον σωρό..

Εκποιημένοι δημιουργοί που το μόνο πνευματικό δικαίωμα επί του έργου τους συνίσταται στην διαχείριση της κεντρικής ιδέας του εντολέα τους. Σαν τους ποπολάρους των Ιονίων νησιών που υπέγραφαν το σύγγραμμά τους με το όνομα του ιδιοκτήτη τους. Για να στολίσουν τον πλούτο του με δόξα..

Πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που ανεξαρτήτως χρώματος συνασπίζονται μεταξύ τους για έναν και μόνο λόγο. Την κατά το συμφέρον τους αναδιανομή του δανεικού πλούτου.. Δικός μας δεν υφίσταται..

Όχι δεν μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι αντάρτες πατεράδες μας.. Κάπου αλλού βρίσκεται. Και θα ψάξω να την βρω.. Όπου και να είναι.. Ακόμη και αν κρέμεται στο αυτί του διαβόλου! Σαν σκουλαρίκι..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Σχόλια