Ο Ρουσσοπουλος σπαει το σαβουαρ βιβρ της πολιτικης και λεει (καποιες) αληθειες.

ειπε ο Ρουσσοπουλος.
«Τώρα αν κάποιοι παρανομούν και παίρνουν σκευάσματα εκτός αυτών, αντιλαμβάνεται κανένας ότι σε μια φράση θα μπορούσαμε να συμπυκνώσουμε αυτή την υπόθεση όπως και άλλες. Δεν ζούμε σε χώρα που κατοικούν ανήλικοι και μόνη ενήλικη είναι η εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Ζούμε σε χώρα ενηλίκων πολιτών που έχουν ευθύνη και οφείλουν να τηρούν τους νόμους», επεσήμανε κι ανέφερε πως αν υπάρχει ανάγκη να προστεθούν διατάξεις σε νόμους, αυτό μια Πολιτεία οφείλει να το πράξει και το πράττει.
Σε ό,τι αφορά πληροφορίες ότι 11 εκατ. σκευάσματα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, ο εκπρόσωπος δήλωσε πως όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα περνούν από τον ΕΟΦ και πως αν υπάρχουν παράνομα διακινούμενα σκευάσματα η Πολιτεία έχει ευθύνη να εντοπίζει τις παρανομίες.
Επίσης είπε ότι του φαίνεται υπερβολικά μεγάλος ο συγκεκριμένος αριθμός και διαβεβαίωσε ότι τα σκευάσματα που διατίθενται στις ομοσπονδίες και τα γυμναστήρια έχουν την έγκριση του ΕΟΦ.
----------------------
Αυτο το βιολι που ολες οι μυξοπαρθενες μιλανε για ολυμπιακα ιδεωδη πρεπει να σταματησει.
Ο κοσμος εχει αηδιασει να ακουει ψεματα.
Ο Ρουσσοπουλος τολμησε και μιλησε και ειπε (καποιες) απο τις αληθειες που ολοι οι ελληνες γνωριζουν.
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι.
Δεν ντρεπονται καθολου?
Γιαυτο ο κοσμος δεν τους πιστευει.
Γιαυτο οι πολιτικοι στις δημοσκοπησεις βγαινουν τελειως αναξιοπιστοι.
Καλα για τους δημοσιογραφους δεν μιλαμε καθολου.
ΥΓ παντως υπαρχουν δημοσιογραφοι που μιλανε και λενε αληθειες. Μονο που αυτοι δεν βγαινουν στα μεγαλα καναλια ουτε βγαζουν τα ηχηρα πρωτοσελιδα.

Σχόλια