Ο Ιακωβου δεν θα πεσει μονος του; Ποιους θα καψει σημερα;

απο καθημερινη και e-go
«Δεκαεννέα χρόνια γνώριζαν στην Ομοσπονδία τι έδινα». Αυτό θα αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα που θα καταθέσει σήμερα ο Χρήστος Ιακώβου τόσο στην ΕΟΑΒ όσο και στον Eισαγγελέα Πρωτοδικών και στο οποίο θα επαναλαμβάνει ότι δεν έχει δώσει στους αθλητές του κάτι παράνομο.
Ο επίσημος φορέας ελέγχου απαγορευμένων ουσιών της χώρας μας, το ΕΣΚΑΝ, προτίθεται να ανακοινώσει σήμερα την ύπαρξη νέων κρουσμάτων ντόπινγκ σε τρία Ολυμπιακά αθλήματα. Πρόκειται για την ποδηλασία, τον στίβο και το χάντμπολ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα αντιμετωπίζουν τρεις αθλητές στην ποδηλασία, ένας αθλητής στίβου και ένας ξένος παίκτης του χάντμπολ, δηλαδή ένα σύνολο πέντε αθλητών, αριθμός επίσης υψηλός σε δύσκολους καιρούς για τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο αθλητής του στίβου, ρίπτης για την ακρίβεια, κατηγορείται πιθανότατα για άρνηση υποβολής σε έλεγχο ντόπινγκ, αλλά στην πραγματικότητα έχει ήδη εδώ και έναν χρόνο «κρεμάσει» τα αθλητικά του παπούτσια!
----------------------
Στην πραγματικοτητα ο Ιακωβου θα στειλει μηνυμα.
Ολοι ηξεραν.
Εκκωφαντικη σιωπη ορισμενων πολιτκων.
Ως ενα βαθμο να καει αλλα με μετρο.
Αλλιως θα παρει και αλλους μαζι του.
Και απο τα δυο μεγαλα κομματα υπαρχουν ευθυνες.
Καπως ετσι θα γινει εκτιμουν παρατηρητες.
Ο Ιακωβου θεωρειται καμμενος αλλα δεν θα διασυρθει.
Γιαυτο και δεν θα καψει κανεναν.
Το πραμα ειναι ελεγχομενο και δεν θα ξεφυγει γιατι δεν συμφερει κανεναν.
Θα γινει προσπαθεια να μην τιμωρηθει κανεις ουσιαστικα απλα να απομακρυνθουν καποιοι για να μην υπαρξει κατακραυγη και θα προσπαθησουν να κανουν καινουργια αρχη.
Αντιο μεταλλια βεβαια...

Σχόλια