Χαος θα επικρατησει και σημερα. Οι εργαζομενοι της ΔΕΗ δεν υπακουουν στην διοικηση.




Αυτα που γινονται ηδη αλλα και θα γινουν σημερα φερνουν την Ελλαδα στη μοιρα των τριτοκοσμικων εκεινων χωρων που δεν εχουν τη δυνατοτητα να προσφερουν στους πολιτες τους ηλεκτρικο ρευμα.
Διακοπες που γινονται ,οχι με τη λογικη του λιγοτερου δυνατου κοστους για τους πολιτες αλλα του μεγαλυτερου. Οι συνδικαλιστες θεωρουν οτι η οργη του κοσμου θα κατευθυνθει εναντιον της κυβερνησης .
Οι εργαζομενοι (απο οτι ακουγεται) δεν υπακουουν σε καμμια διοικηση την οποια γενικωτερα εχουν γραμμενη εκει που δεν μπορουμε να πουμε. Η ΔΕΗ διοικειται απο τους συνδικαλιστες.Οι εργαζομενοι δεν υπακουουν στις εντολες της διοικησης η οποια ακουγεται οτι ειχε προσπαθησει με διαφορους σχεδιασμους να μειωσει τις επιπτωσεις απο τις διακοπες ωστε να μην ταλαιπωρηθουν οι πολιτες. Ακριβως τα αντιθετα ,ακουγεται οτι πραττουν οι εργαζομενοι. Η κατασταση ειναι τοσο απιστευτη που ακουγεται οτι η διοικηση ειναι υπο παραιτηση απλα δεν το κανει για να μην ριξει λαδι στη φωτια.
Στην ουσια κανεις δεν τολμαει να αγγιξει τους συνδικαλιστες οι οποιοι συμπεριφερονται σαν να ειναι ιδιοκτησια τους η επιχειρηση η οποια σημειωτεον θεωρητικα ειναι ιδιωτικη επιχειρηση με μετοχους ζημιες και κερδη.
Ακομα και τα ΜΜΕ δεν αναφερονται σε αυτα που γινονται πραγματικα αυτες τις μερες μεσα στη ΔΕΗ.
Ο κοσμος οργιζεται αλλα και δεν μπορει να κανει και τιποτα.
Αυτη (;) ειναι η Ελλαδα οπως ειχε πει και ο Σημιτης.
Αυτο ειχε πει ο Σημιτης.
Αυτη ειναι η Ελλαδα.
Ο Σημιτης ηταν πρωθυπουργος της Ελλαδας.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και λύκοι-παπαγαλάκια το έμαθα κι αυτό.
Γρήγορα στο κλουβί σου παπαγαλάκι μου, μην μου κρυώσεις.