Εφοδος στο press.gr.Τρια ατομα φερονται να συνεληφθησαν ως υπευθυνοι.



Για τεραστια επιχειρηση εξαρθρωσης οργανωμενου κυκλωματος που εκβιαζε πολιτικους δημοσιογραφους κλπ κανει λογο το πρωτο θεμα.
Συμφωνα με την εφημεριδα η επιχειρηση εγινε με την βοηθεια των αμερικανικων δικαστικων αρχων των οποιων η βοηθεια ηταν καταλυτικη.
Εναντιον των υπευθυνων φερεται να εκκρεμουν δεκαδες μηνυσεις για εκβιαση αλλα και συκοφαντικη δυσφημηση απο επιχειρηματιες πολιτικους και δημοσιογραφους.
Η εφημεριδα αναφερει τον Ανδρεα Καψαμπελη .
Η αναρτηση των ποστ φερεται να γινοταν απο πολλους συνδεδεμενους μεταξυ τους υπολογιστες για να χανονται προφανως τα ιχνη. Ετσι γινοταν και η επεξεργασια των αναρτησεων.Διαρεεται οτι οι υπευθυνοι εκαναν τις αναρτησεις και απο ιντερνετ καφε.
Εταιρειες μαιμου στην Κυπρο την Κολομβια αλλα και το Αφγανισταν φερονται εμπλεκομενες στην ολη ιστορια οπως γραφει η εφημεριδα παντα.
Ενημερος για την ολη υποθεση απο την αρχη φερεται ο υπουργος εσωτερικων Παυλοπουλος και δικαιοσυνης Χατζηγακης.
Εξαλλου τα Νεα αναφερονται σε τρεις συλληψεις απο την αστυνομια και επεξεργασια των δεδομενων προκειμενου να ασκηθουν διωξεις.
Ειναι ενα καυτο θεμα ειδικα για οσους ασχολουνται με τη μπλογκοσφαιρα δεδομενου οτι το συγκεκριμενο μπλογκ ηταν δημοφιλεστατο ειδικα τον τελευταιο καιρο που η δημοτικοτητα του ηταν στα υψη.
Εως και 100000 (???) επισκεψεις την ημερα αναφερονται νουμερα απιαστα απο την πλειοψηφια των μπλογκ.
Επειδη εγραφα και εγω να επαναλαβω την αυτονοητη θεση οτι αν υπαρχουν και οπου υπαρχουν παρανομιες θα πρεπει μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες να αποδοθει δικαιοσυνη.
Αυτονοητα πραματα..

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Το press-gr θα συνεχισει κανονικα να εκπεμπει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΕΥΤΕΣ !!!

KANEIΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΩ ΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!
ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΕΥ ΚΗΣ ΣΑΡΚΑΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΙΚΟ ΑΣ ΠΑΤΑΧΘΕΙ.ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡ ΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟ ΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Εργαστηριακός, Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/
http://www.dsi.gr/antennas/panattikh.htm
http://frag.spaces.live.com/Blog/cns!8DB0CEF6217E4A28!304.entry
http://frang-koynanis.blogspot.com/
http://press-gr.blogspot.com/
http://www.google.gr/ = Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ