Γιατι οι ΠΑΣΟΚοι δεν μπορουν να κανουν αντιπολιτευση ενω οι του ΣΥΝ σε λιγο θα σαρωνουν?


Τα στελεχη πρωτης γραμμης του ΠΑΣΟΚ εχουν κανει ολοι υπουργοι η υφυπουργοι και μαλιστα επι πολλα χρονια ο καθενας.
Αυτο σημαινει οτι ξερουν καλα τα προβληματα καθε υπουργειου και τις πιθανες λυσεις τους.
Για να κανεις καλη αντιπολιτευση υποτιθεται πρεπει να λαικισεις. Πρεπει δηλαδη να προτεινεις πραματα που δεν γινονται αλλα αρεσει στον κοσμο να τα ακουει.
Για να γινει αυτο η πρεπει να λες ωμα ψεματα (αν ξερεις το αντικειμενο) η να λες ιστοριες για αγριους επειδη βασικα δεν ξερεις ολες τις παραμετρους. Τα προβληματα δεν εχουν ευκολες λυσεις. Οταν βγαινεις σε ενα παραθυρο με δημοσιογραφους που βασικα ειναι ασχετοι επι της ουσιας με την πολυπλοκοτητα των προβληματων και πρεπει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα να πεις μια εξυπναδα για να κανεις εντυπωση δεν εχεις πολλες επιλογες.
Οι πασοκοι , που ειναι γνωστες ολων αυτων, η (αν ειναι εντιμοι) θα λενε αλλα αντι αλλων η θα λενε ψεματα. Και τα δυο ο κοσμος τα πιανει στον αερα και για αυτο δεν πειθουν.
Ασε που θα του πει ο αλλος και τοσα χρονια εσυ γιατι δεν εκανες αυτο που λες τωρα?
Οταν μιλανε οι του ΣΥΝ επειδη δεν εχουν κυβερνησει ποτε λενε εκ του ασφαλους πραματα που αρεσουν στον κοσμο. Δηλαδη τι να πει ο Αλογοσκουφης για την Ολυμπιακη πχ? Τι να πει ο Βερελης? Που και να ειναι σοβαρο και αληθεια και να αρεσει στον κοσμο. Δεν γινεται.
Τι να πει για το ασφαλιστικο?
Ενω οι του ΣΥΝ ανετα θα πουν πχ η Ολυμπιακη στο δημοσιο. Στα δυο λεπτα που θα κρατησει η συζητηση αυτο θα ακουστει σαν το πιο ωραιο και θα περασει στον κοσμο.
Για να γινει καλυτερα αντιληπτο το θεμα αρκει να πουμε οτι πολλοι σοβαροι υπουργοι σημερα που μιλαμε συζητανε και συμβουλευονται με πασοκους που ειχαν παλιοτερα αυτα τα υπουργεια (και καλα κανουν και οι μεν και οι δε αυτο δειχνει υπευθυνοτητα και απο τους δυο) αλλα πως μετα απο μια ωρα οι ιδιοι αυτοι ανθρωποι θα τσακωθουν υποτιθεται σε ενα παραθυρο?
Αλλου πρεπει να ψαξει τις απαντησεις το ΠΑΣΟΚ.
Οχι στον λαικισμο που θα ειναι χαμενο απο χερι και ας κερδιζει απο αυτον ο ΣΥΝ.
Θα μπορεσει να βρει που και πως?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλήθεια, τι να πεί ο Αλογοσκούφης για την Ολυμπιακή; Ρωτάει λοιπόν τον Βερελή και τους άλλους σοφούς που χειρίστηκαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την εταιρία! Έτσι είναι, τα δύο κόμματα είναι άμοιρα ευθυνών και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον απο πάνω που είναι εκτός πραγματικότητας.
Στο μόνο που χρεώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η παντελής έλειψη ευθύνης και ουσίας.