Υπαρχουν δημοσιογραφοι που η θεματολογια τους ειναι υποπτη?Συμβαινουν τετοια πραγματα?











Η δημοσιογραφια ειναι λειτουργημα.
Ο δημοσιογραφος ειναι τα ματια και τα αυτια του κοσμου βλεπει και ακουει αυτα που ο πολιτης δεν μπορει και τον ενημερωνει.
Ο δημοσιογραφος πρεπει να λεει την αληθεια οπως την πιστευει οτι ειναι.
Συχνα δεν υπαρχουν αποδειξεις για αυτα που λεει η δεν μπορουν να ειπωθουν.
Για αυτο μερικα θεματα φαινονται και ειναι κρεμασμενα στον αερα η λεγονται με υποννοουμενα.Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Βεβαια το καλυτερο ειναι ενα ρεπορταζ να ειναι καλα δεμενο με τις απαραιτητες αποδειξεις.Αυτο βεβαια δεν ειναι παντα εφικτο.
Ο Παπαχελας παντως και η ομαδα του παντα εχουν αποδειξεις για αυτα που λενε.Και πολλες φορες τα θεματα τους ειναι δυσκολα.
Πολλοι λενε ομως οτι πολλα ρεπορταζ ειναι καθοδηγουμενα και ενδεχομενως βγαινουν στον αερα χωρις να ειναι αληθεια επειδη εξυπηρετουν διαφορες σκοπιμοτητες.
Μπορεις λενε να τα καταλαβεις αυτα τα ρεπορταζ. Υπαρχουν καποιες ενδειξεις. Οταν πχ βγαινουν , κανουν τον αναγκαιο ντορο (στελνουν δηλαδη το απαραιτητο μηνυμα εκει που πρεπει) και μετα χανονται σαν να μην υπηρξαν ποτε.Η οταν υπαρχει αλλαγη αποψης και οπτικης γωνιας για ενα θεμα χωρις να εχει αλλαξει κατι επι της ουσιας.
Ειναι βεβαια πολυ δυσκολο να καταλαβεις και να ξεχωρισεις τι και πως αλλα δεν ειναι αδυνατο.
Μια καλη μεθοδος ειναι να βρει κανεις ποιος και ποτε πλουτισε ξαφνικα και χωρις να δικαιολογειται αυτο απο τα πραγματα.
Εξαλλου ολα αυτα γινονται η για τα λεφτα η επειδη καποιος κραταει με διαφορα στοιχεια καποιον αλλο και τον υποχρεωνει να βγαζει θεματα. Κυριως βεβαια ειναι για τα λεφτα.
Υπαρχουν καποιοι που πιστευουν οτι σημερα στην Ελλαδα πολλα ρεπορταζ ειναι υποπτα.
Εγω δεν εχω αποδειξεις παντως για κατι συγκεκριμενο.

Σχόλια