Με μια πολυ πικρη γευση στο στομα

Η Βουλα ειναι φοιτητρια.

Φοιτα σε μια σχολη πολυ υψηλου προφιλ με εδρα στην αθηνα κοντα στους αμπελοκηπους.Ειναι μια δυσκολη σχολη που εχει πολλα εργαστηρια.Οι καθηγητες ερχονται μοιραια πολυ κοντα με τους φοιτητες τους.

Μερικοι καθηγητες ενδιαφερονται να ερθουν παρα πολυ κοντα ειδικα με τις πιο ομορφες απο τις φοιτητριες.

Η Βουλα εχει μια φιλη που τον ιουνιο επρεπε να παρει το πτυχιο της αν ηθελε να παει για μεταπτυχιακα.Ειναι καλοφτιαγμενη κοπελα και εχει κανονικη ζωη δηλαδη εχει μονιμο δεσμο.

Στο τελευταιο μαθημα δεν εγραψε παρα πολυ καλα για την ακριβεια η κατασταση ηταν οριακη.Πηγε στον καθηγητη και του εξηγησε την κατασταση.Αυτος την καλεσε στο ιδιωτικο γραφειο του εκτος πανεπιστημιου κατα τις 10 το βραδυ που θα ελειπε η γραμματεας του.

Το σκεφτηκε πολυ.

Πηγε.

Οταν εφυγε απο εκει ειχε περασει το μαθημα.Θα εφευγε το σεπτεμβρη για μεταπτυχιακα.Ομως ειχε μια πικρη, πολυ πικρη γευση στο στομα.

Αληθινη ιστορια η φαντασια?

Σχόλια

Ο χρήστης areti είπε…
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΠΤ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ...ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ....ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
Ο χρήστης wolf είπε…
Εισαι γυναικα και τις υποστηριζεις μου φαινεται Αρετουλα. Οσο για τη φοιτητρια πραγματικα στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο γινεται χαμος.εσυ φοιτητρια εισαι?εχεις ακοθσει τετοιες ιστοριες?
Ο χρήστης areti είπε…
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΩΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟΣ Ε? ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ!
Ο χρήστης wolf είπε…
Αν ξερεις κατι συγκεκριμενο γραφτο αρκει ναναι αληθινο ομως.Τωρα για την αλλη μια βδομαδα πριν το γαμο να παει να κανει κατι τετοιο νομιζω δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια.Ο φιλος που εζησε την ιστορια μου ειπε οτι ηταν τελειως συνειδητοποιημενη και απλα το εκανε για πλακα πριν παντρευτει.
Ο χρήστης areti είπε…
ΕΝΤΑΞΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.....ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΟΣΟ ΕΣΥ!
Ο χρήστης wolf είπε…
Πεστες μου με mail (politeknon@hotmail.com) και θα της γραψω εγω.(θα πω οτι ειναι απο σενα εννοειται)