Η μελαγχολική βόλτα, στη Νέα Υόρκη, του "Ρος" από τα φιλαράκια μετά το θάνατο του Matthew Perry


 Ο συμπρωταγωνιστής του Matthew Perry's Friends, David Schwimmer, δείχνει μελαγχολικός στη Νέα Υόρκη μετά το θάνατο του ταραγμένου ηθοποιού στα 54 του



Ο Ντέιβιντ Σουίμερ φαινόταν μελαγχολικός όταν ήταν έξω μετά τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή του στο Friends, Μάθιου Πέρι, στα 54 του.





Ο 56χρονος σταρ - ο οποίος εθεάθη σε παρόμοια έξοδο μια μέρα πριν - εθεάθη να φεύγει από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη πριν επιβιβαστεί σε ένα SUV το πρωί της Δευτέρας.


 Ο Πέρι, που έπαιζε τον Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη κωμική σειρά, βρέθηκε  νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες  το Σάββατο.


Στην έξοδό του ο Schwimmer - ο οποίος έπαιξε τον Ross Geller στην πολύ δημοφιλή κωμική σειρά των 90s - φόρεσε ένα μαύρο μπόμπερ τζάκετ με ασορτί παντελόνι.



Έμοιαζε μελαγχολικός καθώς κάλυπτε το πρόσωπό του με μια προστατευτική μάσκα καθώς φορούσε ένα καπέλο φορτηγατζή.


Αυτό έρχεται καθώς το καστ του Friends λέγεται ότι «εργάζεται σε μια κοινή δήλωση» για να κυκλοφορήσει στον απόηχο του αγαπημένου τους συμπρωταγωνιστή. 


Ο Πέρι πρωταγωνίστησε στη κωμική σειρά του NBC, στο πλευρό της Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ, Κόρτνεϊ Κοξ ως Μόνικα, Ματ ΛεΜπλάνκ ως Τζόι, Λίζα Κούντροου ως Φοίβη και φυσικά  Σουίμερ ως Ρος. 


Το Friends, που ακολούθησε τη ζωή έξι φίλων στα 20 τους που ζούσαν στη Νέα Υόρκη, ήταν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο όταν προβλήθηκε μεταξύ 1994 και 2004, και οι επαναλήψεις εξακολουθούν να παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλείς χρόνια αργότερα.



Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ακόμη σπάσει τη σιωπή τους για τον θάνατο του στενού τους φίλου - και λέγεται ότι «ανατριχιάζουν» στον απόηχο του ξαφνικού θανάτου του Πέρι. 


Η ανταποκρίτρια της Showbiz Kinsey Schofield είπε στο GB News  το πρωί της Δευτέρας ότι τα αστέρια πρόκειται να εκδώσουν κοινή δήλωση τις επόμενες ημέρες. 



Είπε στο κανάλι: «Νέες πληροφορίες είναι ότι το βασικό καστ των Friends εργάζεται επί του παρόντος σε μια κοινή δήλωση που μπορούν να κυκλοφορήσουν.


«Σύμφωνα με πηγές που ανατριχιάζουν για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, λένε ότι ήταν ο αδερφός τους και ότι τον προστάτευαν σκληρά σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές του.



«Πιστεύουν ότι αυτό είναι απίστευτα άδικο, σύμφωνα με μια από τις φίλες της Lisa Kudrow, και κανείς δεν το είδε αυτό γιατί ένιωθε ότι ήταν σε πολύ καλό μέρος που είχε μια από τις καλύτερες χρονιές του».


Σχόλια