Τατσόπουλος για Πολάκη > Αυτός ο μ@@ πανηγυρίζει επειδή κλείνει το Mega

Αποτέλεσμα εικόνας για τατσοπουλος πολακης
Ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, επιτίθεται κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα έγραψεο υφυπουργός για το Mega, που δεν κατέθεσε φάκελο για τηλεοπτική άδεια και έτσι μένουν στο δρόμο 420 εργαζόμενοι.

«… πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας….», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Τατσόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:


«Αυτός ο μ@@ πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@@ πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας».Που ειναι αυτή η βαρυπενθούσα η Τσικρικα να ξανακλάψει;;;;;;;;; Στέρεψαν τα δάκρυα βλέπω απο τις περσόνες της ιδιωτικής τηλεόρασης ,ΜΟΝΟ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν για συμπαράσταση στο προςωπικο του MEGA (φύγαν βλέπεις οι τρεμοκαψοτσιμοπρετεντερηδες να γλύψουν αλλα αφεντικά και δε χρειαζεται να κλάψει η Τσικρικα για τους άλλους ,τους απο κάτω ,που έμειναν εκει!!!!!)
υγ κυρια ΣΠΥΡΑΚΗ ενα σχολιο απο το γραφειο τυπου της ΝΔ για τους πρωην συναδελφους σας θα δουμε η θα παρετε την ειδηση στο μαξιλαρι σας???????

Παμε πάλι .....
-ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (Σαμαρα Βενιζέλου)
-ΤΟ MEGA ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (οι ιδιοκτήτες του)

Αντιληπτόν;;;;

Σχόλια