Ιωάννα Τούνη. Σε διπλανά τραπέζια με τον πρώην της




Για μία ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε με την ψυχή της. Όπως ήταν φυσικό, η φιναλίστ του My Style Rocks έκλεψε τα φλας των φωτογράφων και όχι άδικα!

Μαζί της καθόταν η επίσης συμμετέχουσα και καλή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία έχει δεθεί σημαντικά μετά το παιχνίδι.


Οι δύο καλλονές διασκέδασαν στο Estate, όμως ανάμεσα σε άλλα παρατηρήσαμε πως η Ιωάννα καθόταν σε απόσταση… αναπνοής από έναν πρώην σύντροφό της! Κι όμως, πριν λίγους μήνες και μέσα από το Instagram της είχε γίνει γνωστό ότι η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη.

Η σχέση ανάμεσά τους δεν κράτησε, καθώς όπως γράφτηκε η Ιωάννα ήταν αυτή που αποφάσισε να δώσει τέλος. Ήταν άραγε συμπτωματική η εμφάνιση στο ίδιο κέντρο, το ίδιο βράδυ και σε τόσο κοντινά τραπέζια ή λέτε να έχουμε επανασύνδεση;


Δείτε τα στιγμιότυπα.














Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Τι λέει όμως η Ιωάννα για το θέμα της καταγωγής της?

Η πληθωρική ξανθιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων και για δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν να έχει καταγωγή από την Αλβανία.

«Θα ρωτήσω γιατί το έχω δει να γράφεται ότι η καταγωγή σου είναι από την Αλβανία και εσύ ότι έχεις πει ψέματα», είπε η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη προς την Ιωάννα Τούνη.

«Νομίζω ότι ο δημοσιογράφος που είπε ότι με λένε Tounj και ο πρώην μου με συμβούλεψε να το κόψω, είχε πολλή φαντασία.

Δεν έχω καμία σχέση. Όσο ξέρω το γενεαλογικό μου δέντρο μέχρι που φτάνει δεν έχω σχέση ούτε με Μικρά Ασία ακόμα, ούτε με Πόντο, ούτε πουθενά. Η μαμά μου είναι από το Νέο Πετρίτσι και ο μπαμπάς μου από τα Ιωάννινα. Τέλος. Φιλάκια στα χωριά», απάντησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη



Είχαν υπάρξει νωρίτερα πολλά σχετικά δημοσιεύματα..


Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη

Δείτε ένα από αυτά

Είναι λογικό η Ιωάννα να «φοβάται» για το παρελθόν της όμως η εντυπωσιακή δασκάλα – ναι, αυτό έχει σπουδάσει – μάλλον δεν παίζει σωστά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ο λόγος; Καλό θα ήτανε να δώσει μια απάντηση και η ίδια αφού τα δημοσιεύματα οργιάζουν.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφό της την είχε συμβουλέψει να μην δημοσιοποιήσει την καταγωγή της και γι αυτό τον λόγο όλα τα προφίλ της στα social media δεν αναγράφουν περαιτέρω στοιχεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία! Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό της όνομα δεν είναι μάλιστα Τούνη αλλά το έχει «κόψει» κατόπιν συμβουλής του πρώην συντρόφου της και είναι… Tounj!


H Ιωάννα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβει την καταγωγής της αφού εν έτη 2017  δεν νοείται να κρίνουμε έναν άνθρωπο από αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη



Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη




Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη



Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη



Σχετική εικόνα


Σχόλια