Ηρωική Βρετανίδα >> Βουτάει στον παγωμένο ωκεανό με τα τεράστια κύματα για να σώσει τον σκύλο της (βίντεο)...

Αποτέλεσμα εικόνας για Dog Rescue at Brighton Seafront.Η νεαρή γυναίκα από το Μπράιτον της Βρετανίας, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, αλλά τελικά στάθηκε τυχερή

Με κίνδυνο να παρασυρθεί από τα άγρια κύματα και να χάσειτ η ζωή της, μία γυναίκα βουτά με αυταπάρνηση στη θάλασσα, προκειμένου να σώσει το σκύλο της. Ερασιτέχνης κατέγραψε σε βίντεο την ηρωική ενέργεια μίας γυναίκας στη Βρετανία, η οποία δεν δίστασε ούτε στιγμή να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο, προκειμένου να σώσει το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dog Rescue at Brighton Seafront.
Το δραματικό αυτό σκηνικό έλαβε χώρα στο Μπράιτον του Ανατολικού Έσεξ, στη Βρετανία. Η θάλασσα ήταν παγωμένη εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους που έχει «χτυπήσει» τα τελευταία 24ωρα το Νησί, ενώ τα κύματα του ωκεανού έφταναν τα τρία μέτρα και έσκαγαν με ορμή στην ακτή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Dog Rescue at Brighton Seafront.

Παρόλα αυτά, η γυναίκα τόλμησε και βούτηξε στα άγρια κύματα και παραλίγο να χάσει τη ζωή της, καθώς παρασύρθηκε μέχρι την ακτή, ενώ η ίδια έμοιαζε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Για καλή της τύχη, ωστόσο, το κύμα παρέσυρε και το σκύλο στην παραλία. Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, η γυναίκα βρήκε την ψυχραιμία να διακρίνει το μικρό τετράποδο και να το πάρει στην αγκαλιά της, μακριά από τα κύματα.
Σχόλια