Χάγιεκ: Ο Γουάινσταϊν απείλησε να με σκοτώσει αν δεν υπέκυπτα >> «Συνεχώς ζητούσε περισσότερο σεξ»

Αποτέλεσμα εικόνας για salma hayekΕκεί που πάει να καταλαγιάσει το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, που συντάραξε το Χόλιγουντ και έγινε αφορμή για αλυσίδα αποκαλύψεων περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε όλο το φάσμα του θεάματος, μια νέα καταγγελία τάραξε πάλι τα νερά. Η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ κατήγγειλε ότι ο παραγωγός ταινιών την εκβίαζε επί χρόνια να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνη να δεχτεί να γυρίσει μια σκηνή λεσβιακού σεξ στο πλαίσιο της ταινίας «Φρίντα».


Όταν εκείνη κατέφυγε στο δικαστήριο και απέσπασε μια απόφαση που τη δικαίωνε, αυτός όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά φαίνεται πως έγινε ακόμα πιο πιεστικός. Άρχισε να την εκβιάζει ώστε να δίνει το «παρών» στα προσωπικά του πάρτι με μοντέλα, τα οποία - όπως ανακάλυψε αργότερα - ήταν ιερόδουλες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για salma hayek


Επίσης εμφανιζόταν ακάλεστος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ενώ κάποτε, εξοργισμένος από τις αλλεπάλληλες αρνήσεις της, είχε απειλήσει να βάλει να τη σκοτώσουν. «Μη νομίζεις ότι δεν μπορώ να το κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν τελικά η Χάγιεκ κατάφερε με πολλά βάσανα να γυρίσει την ταινία για τη ζωή της θρυλικής Μεξικάνας ζωγράφου, ο Γουάινστιν την απείλησε ότι δεν θα την έβγαζε ποτέ στο σινεμά αν η Χάγιεκ δεν γυρνούσε μια λεσβιακή σκηνή με την συμπρωταγωνίστριά της, Άσλεϊ Τζαντ. Ενώ ήταν αρχικά κάθετη ότι δεν επρόκειτο να το κάνει, τελικά η Χάγιεκ υπέκυψε φοβούμενη ότι η δουλειά ετών για μια ταινία που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί θα πήγαινε στράφι.

Αποτέλεσμα εικόνας για salma hayek legs and feet


Να πώς περιγράφει την ημέρα που αναγκάστηκε να δώσει στον Γουάινστιν αυτό που ήθελε: «Για πρώτη φορά και τελευταία φορά στην καριέρα μου, έπαθα νευρικό κλονισμό. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, μου κόπηκε η αναπνοή και άρχισα να κλαίω, χωρίς να μπορώ να το ελέγξω στο ελάχιστο. Δεν ήταν επειδή θα ήμουν γυμνή σε μια σκηνή με μια άλλη γυναίκα. Ήταν επειδή θα ξεγυμνωνόμουν μαζί της για χάρη του Γουάινστιν. Αλλά τότε δεν μπορούσα να το αποκαλύψω σε κανέναν. Τελικά πήρα ένα ηρεμιστικό και κατάφερα να γυρίσω τη σκηνή».


Αποτέλεσμα εικόνας για salma hayek


Η εξαιρετική ερμηνεία της Χάγιεκ στην ταινία για τη ζωή της Φρίντα Κάλο της κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, παρά το γεγονός ότι ο παραγωγός της έλεγε συνεχώς ότι «το μόνο που άξιζε πάνω της και που μπορούσε να πουλήσει» ήταν το γυμνό της σώμα, αφού ήταν «τελείως ατάλαντη».

«Οχι στο να ανοίξω την πόρτα μου οποιαδήποτε ώρα της νύχτα, στο ένα ξενοδοχείο μετά το άλλο, όπου εμφανιζόταν αιφνιδιαστικά. Μεταξύ άλλων κάπου που έκανα ταινία στην οποία δεν εμπλεκόταν. Οχι στο να κάνω ντους μαζί του. Οχι στο να με βλέπει να κάνω ντους. Οχι στο να τον αφήσω να μου κάνει μασάζ. Οχι στο να αφήσω έναν γυμνό φίλο του να μου κάνει μασάζ. Οχι στο να τον αφήσω να μου κάνει στοματικό σεξ. Οχι στο να γδυθώ μαζί με άλλη γυναίκα», γράφει η Χάγιεκ.


 «Συνεχώς ζητούσε περισσότερο σεξ» γράφει η διάσημη ηθοποιός.

Αποτέλεσμα εικόνας για salma hayek

Σχετική εικόνα

Σχόλια