Ο Λευτέρης Χατζηϊωάννου καταγγέλει την Αποστολία Ζώη >> Όταν ήρθε η κάμερα…
Πλούσιο παρασκήνιο από τα τεκταινόμενα στο Palawan μεταφέρει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, «καρφώνοντας» δεόντως την Αποστολία Ζώη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Nomads


«Βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως σε κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Όπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί», αναφέρει, στο περιοδικό MYtv και στη Μάρα Σαρρή, ο Κύπριος παίκτης του NOMADS, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Παράλληλα, ο personal trainer εκφράζει την δυσφορία του και για την στάση που κράτησε η τραγουδίστρια όταν εκείνος δεν συμμετείχε στην κατασκευή της πινακίδας στο ψαροχώρι, που ανέλαβε η ομάδα της Φωτιάς: «εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού».
Σχετική εικόνα

«Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι αυτή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και παραδέχεται πως κάποιοι παίκτες άλλαζαν στάση όταν έβλεπαν τις κάμερες.


Και, «καρφώνοντας» ξεκάθαρα την Αποστολία, καταλήγει: «η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη! Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για αποστολια ζωη νομαντς


«Είναι ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός για αυτό κερδίζει στα αγωνίσματα τα κορίτσια και μπορεί να κερδίσει ακόμα και άντρες. Αυτό είναι καλό αλλά όλη αυτή η αρχηγική τάση που έχει δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις. Πιστεύω όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες θα έχει εντάσεις και στην υποομάδα της. Πιστεύω κάπου το έχει χάσει. Βλέπει μόνο τη νίκη και το έπαθλο και ξεχνάει τα άλλα».

Αποτέλεσμα εικόνας για αποστολια ζωη νομαντς

Σχετικά με το πόσο αληθινή είναι, αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό στην παραλία του Palawan. «Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλο αυτό τον καβγά… Δεν το συνεχίζεις αν δεν θέλεις. Δεν συμφώνησε με την άποψη του Λευτέρη, αλλά το συνέχισε! Αυτό το πράγμα εμένα με χάλασε. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της που δεν ήξερα καλά τα παιδιά. Την είχα γνωρίσει, αλλά μετά όταν μου έδειξε αυτές τις τάσεις και όταν μου είπε “πήγαινε στους μπλε” ή ότι “δεν είμαι άντρας” με χάλασε πολύ».


«Λες όλα αυτά για τον Γιώργο το Μαυρίδη και μετά λες “εκτός του Γιώργου, τα παιδιά δεν έχουν δείξει ανδρισμό”. Αν θες να πεις κάτι για εμάς μη βγάζεις το Γιώργο απ’ έξω. Το έκανε λόγω στρατηγικής γιατί κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει», επεσήμανε μετά και εξήγησε πως μέσα από το #AskNomads καταλαβαίνουν οι παίκτες τι συμβαίνει.

Σχόλια