Η Ελενα Ράπτη στον Σαμπάνη

Σχετική εικόνα




Άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής και το καθημερινό τρέξιμο που έχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Acro.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαμπανης

Κομψά και ταυτόχρονα σέξι μαζί με την παρέα της διασκέδασε ακούγοντας τον Γιώργο Σαμπάνη.


Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη που καταφέρνει πάντα να κερδίζει τα βλέμματα.















πηγή

Η γλυκιά βουλευτής, γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Σπούδασε ψυχολογία και πληροφορική, συνεχίζοντας με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University. Προτίμησε να μην ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα της (της Audio Visual Entertainment S.A.), και από τα 22 της εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ενώ το  2004 εκλέγεται βουλευτής Α` Θεσσαλονίκης.


Η Έλενα Ράπτη είναι γνωστή για τις κοινωνικές ευαισθησίες της και τη μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά. Είναι ιδρυτικό μέλος στην Κοινωνική Οργάνωση "Αγάπη" και στο Κέντρο Ενημέρωσης για τον Εθελοντισμό "Ομάδα Μαζί σας", καθώς και συντονίστρια στην Ελλάδα, της εκστρατείας : 

“ ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.  Όπως η ίδια εξηγεί: “Δυστυχώς ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ παιδιά πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης, γι’αυτό θα πρέπει να δράσουμε άμεσα. Να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά πώς να αποφύγουν τον κίνδυνο, αλλά και τους γονείς, τη γιαγιά, να είναι σε εγρήγορση και να προσέχουν ποιά άτομα βρίσκονται στο περιβάλλον του παιδιού. Επίσης το παιδί, επειδή ο δράστης συνήθως είναι ένα πρόσωπο από το στενό οικογενειακό, φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον, ένα πρόσωπο που αγαπά κι εμπιστεύεται, δεν μπορεί να ξεχωρίσει πότε ένα άγγιγμα είναι καλό και πότε κακό. Ο δράστης του ζητά να κρατούν μυστικά. Έτσι, λοιπόν, καλείται ο γονιός να ενημερώσει το παιδί, πότε ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό. Πότε ένα άγγιγμα είναι καλό και πότε κακό. Αυτό μπορεί να το κάνει μέσα από τα “εργαλεία” του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το βασικότερο εργαλείο, αφορά στον “κανόνα του εσώρουχου” όπου διδάσκει στο παιδί πότε πρέπει να επιτρέπει να το αγγίζουν στην περιοχή που βρίσκεται το εσώρουχο.”

Προσπαθεί να βάλει ένα τέλος σε αυτήν τη θλιβερή πραγματικότητα και να ευαισθητοποιήσει γονείς κι εκπαιδευτικούς για την προστασία των παιδιών. 

Η γοητευτική πολιτικός  δεν ξεχωρίζει μόνο για το έργο της, αλλά και για την προσεγμένη εμφάνισή της. Το ντύσιμό της είναι πάντα άψογο. Επιλέγει ένα μινιμαλιστικό, κλασικό και διακριτικό στυλ το όποιο ταιριάζει με τη δουλειά της.

Μπορεί να επιλέγει τα ελαφρώς πιο συντηρητικά ταγιέρ ή κοστούμια, ωστόσο, τα συνδυάζει με με μοντέρνα αξεσουάρ και κοσμήματα. Η αδυναμία της στα posh lady chic φορέματα, τύπου Victoria Beckham είναι φανερή και πραγματικά της πηγαίνουν πολύ καθώς αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τις υπέροχες γάμπες της.


Στην καθημερινότητα της υιοθετεί ένα πιο νεανικό και μοντέρνο ντύσιμο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι όπου και να εμφανιστεί η Έλενα Ράπτη- από κάποια δεξίωση μέχρι το γυμναστήριο-, ό,τι και αν φορέσει - από φόρμα μέχρι φόρεμα haute couture- είναι κάθε φορά πολύ περιποιημένη και καλοντυμένη, χωρίς να κάνει στυλιστικά ατοπήματα.. Λατρεύει το λευκό, το εκρού, το μαύρο καθώς και το μπλε χρώμα. Όσο για  τα κοσμήματα της είναι διακριτικά και chic.


















Σχόλια