Ο Παππάς για τον ΔΟΛ > Η ιδιοκτησία που δεν βάζει το χέρι στην τσέπη δίνει τα κλειδιά και φεύγει.

Αποτέλεσμα εικόνας για παππας


Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, ο κ. Παππάς ανέφερε πως, «τολμούν κάποιοι να κατηγορούν την κυβέρνηση ενώ δεν έχουν να πουν κάτι για τον ιδιοκτήτη που είχε απλήρωτους τους εργαζόμενους ενώ ακόμη και τώρα η ιδιοκτησία αρνείται να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των ιστορικών εφημερίδων. 

Αναφέρθηκε επίσης σε εκείνους, που, όπως υποστήριξε, πιέζουν την Κυβέρνηση, να νομοθετήσει ώστε οι τράπεζες να συνεχίσουν να δανειοδοτούν. «Με τον τρόπο αυτό» είπε «θα δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ο ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης θα έχει «το απόλυτο κίνητρο», για να τα χρεοκοπεί».

«Η κυβέρνηση παρενέβη στην περίπτωση Μαρινόπουλου και βοήθησε, αλλά υπήρχε μία προϋπόθεση. Η ιδιοκτησία που δεν βάζει το χέρι στην τσέπη δίνει τα κλειδιά και φεύγει. Δεν γίνεται πλέον στην Ελλάδα να κάνουν κάποιοι δουλειές με τα λεφτά των άλλων και με αέρα. Κανένα πρωτοσέλιδο, κανένας εκβιασμός, καμία συκοφαντία δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη» υπογράμμισε ο κ. Παππάς.

Η απάντηση απο το ΒΗΜΑ ήρθε άμεσα...

Διαβάστε την ...


Γιατί τόσα ψέματα κ.Παππά;

Το λιγότερο που θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον πολυτάλαντο κ.Παππά, είναι λίγη περισσότερη σοβαρότητα και λιγότερη οίηση. Φαίνεται όμως ότι δεν διδάχτηκε τίποτε από το φιάσκο με το παιγνίδι που είχε στήσει με τις τηλεοπτικές άδειες και συνεχίζει απτόητος την ίδια τακτική της παραπλάνησης και της ψευδολογίας.

Ισχυρίστηκε χθες ότι κάποιοι πιέζουν την Κυβέρνηση, να νομοθετήσει ώστε οι τράπεζες να συνεχίσουν να δανειοδοτούν τον ΔΟΛ. «Με τον τρόπο αυτό» είπε «θα δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ο ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης θα έχει "το απόλυτο κίνητρο", για να τα χρεοκοπεί». Η ιδιοκτησία που δεν βάζει το χέρι στην τσέπη υποστήριξε, δίνει τα κλειδιά και φεύγει." Δεν γίνεται πλέον στην Ελλάδα να κάνουν κάποιοι δουλειές με τα λεφτά των άλλων και με αέρα. Κανένα πρωτοσέλιδο, κανένας εκβιασμός, καμία συκοφαντία δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη ".

Κανείς κ.Παππά δεν ζήτησε από τις τράπεζες να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το "Βήμα" και "Τα Νέα". Ούτε πολύ περισσότερο να χαρίσουν τα δάνεια του ΔΟΛ στον εκδότη του. Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού είναι να απελευθερωθεί ένας λογαριασμός, ώστε τα χρήματα από τις πωλήσεις των εντύπων να μπορούν να στηρίξουν την έκδοση τους μέχρις ότου το δικαστήριο επικυρώσει τον ορισμό του ειδικού διαχειριστή. Δεν ζητήσαμε να κάνουμε δουλειές ούτε με τα χρήματα του ελληνικού λαού, ούτε κάποιων άλλων,ούτε πολύ περισσότερο μια ειδική μεταχείριση.Τα έσοδα από τη δική μας δουλειά απαιτούμε μέχρι να αποφασίσει ο εκκαθαριστής το μέλλον του ΔΟΛ.


Ο κ.Παππάς με αυτά που λέει αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους είναι απολύτως υποκριτικό. Ο Πρόεδρος της Βουλής έχει στα χέρια του μια τροπολογία που υποστηρίζεται από βουλευτές όλης σχεδόν της αντιπολίτευσης. Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τις λαϊκίστικες κορώνες κι ας την φέρουν στη Βουλή για ψήφιση. Για να δούμε τότε πραγματικά ποιοι από την κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον δύο ιστορικών εφημερίδων και ποιοι παίζουν διαπλεκόμενα παιγνίδια για να εξυπηρετήσουν τα προσωρινά καιροσκοπικά τους σχέδια.

Σχόλια