4/1/17

Αυτή είναι η πραγματική Τουρκία, δείτε την > Με γενίτσαρους και λάβαρo του Ισλαμικού Κράτους ο γάμος γνωστού ποδοσφαιριστή

Τουρκία: Με γενίτσαρους και λάβαρo του Ισλαμικού Κράτους ο γάμος γνωστού ποδοσφαιριστή
Εκπληκτους άφησε με το γάμο του τους πάντες -πλην ίσως των ομοϊδεατών του- ο αμυντικός παίκτης της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Οσμανλίσπορ, Αϊκούτ Ντεμίρ.

Ο γνωστός στην Τουρκία 28χρονος ποδοσφαιριστής ακολούθησε τις πιο σκληροπυρηνικές ισλαμικές παραδόσεις σε έναν γάμο από ον οποίο απουσίαζε η νύφη -αυτή παντρεύτηκε σε ξεχωριστή τελετή παρουσία μόνο γυναικών.

Στην αίθουσα της τελετής ο Αϊκούτ Ντεμίρ ήλθε συνοδεία των οθωμανικών πολεμικών εμβατηρίων από μπάντα γενιτσάρων, ενώ τους τοίχους κοσμούσαν, εκτός από την τουκρική σημαία, ένα οθωμανικό λάβαρο -στο πράσινο χρώμα του Ισλάμ με τρεις ημισελήνου- και ένα ακόμα μαύρο λάβαρο που αποτελεί μεταξύ άλλων και σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους και φέρει επάνω του την γνωστή αραβική επιγραφή «ένας είναι ο Θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ».
Σύμφωνα με την τουρκική Hurriyet, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια είναι η νύφη.

Ο Αικούτ Ντεμίρ παίζει αυτή τη σεζόν στην Οσμανλίσπορ, δανεικός από την ομάδα της Τραπεζούντας, Τράμπζονσπορ. Στη γαμήλια τελετή ήταν προσκεκλημένοι οι συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες.

Η Οσμανλίσπορ θα βρεθεί αντιμέτωπη, στις 16 και 23 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πάρτο και δώστο στους φίλους σου